Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Şanghay mı AB mi? Vatandaş ne istiyor!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Şanghay mı AB mi? Vatandaş ne istiyor!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/11/sanghay_mi_ab_mi_vatandas_ne_istiyor_h28213_e0587.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Prof.Dr. Suat Kolukırık’ın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen AREDA Türkiye Kasım-2016 Siyasal Gündem Araştırmasından çarpıcı sonuçlar çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin 53 yıldır AB kapısında bekletildiğine işaret ederken bir kez daha Türkiye’nin Şanghay 5’lisi içerisinde yer almasını gündeme getirdi. Avrupa Parlamentosu ise Türkiye ile yürütülen müzakereleri dondurmak için bugün oylama yaparak. Peki vatandaş ne istiyor. İşte 30 Büyükşehirde 1724 denekle ve 21-22 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen anketten çarpıcı sonuçlar.

1-15 Temmuz darbe girişimi sonrasında gerilen AB Türkiye ilişkileri, normalleşme seviyesinden oldukça uzak görünüyor. AB’nin Türkiye’ye karşı sergilediği siyasi tavır %82 oranında olumsuz olarak algılanıyor. 



2-AB-Türkiye ilişkilerinin seyri karşılıklı ilişkilerin devamı konusundaki negatifliği destekliyor. Türkiye’nin Avrupa Birliğine üyeliği yolundaki sürecini ve bunu devam ettirmesini gereksiz bulanların oranı %68. 



3-Donald Trump’ın başkanlığı ABD-Türkiye ilişkilerinin geleceği açısından ve eski döneme oranla daha olumlu karşılanıyor %32.



4-Türkiye, bölgesinde yaşanan sorunlar ve küresel sıkışmalara karşın pozitif manada hala bir çekim merkezi ve merkez ülke konumunda görülüyor % 58. 



5-Özellikle 15 Temmuz sonrası normalleşen Türkiye-Rusya ilişkileri sürdürülebilir ve yeni işbirliği potansiyeline sahip değerlendiriliyor %82.



6-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanghay İşbirliği Örgütüne üyelik konusundaki ifadesi %76 oranında destek buluyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (1)

Samet koçdemir 7 Yıl Önce

Avrupa birliği can çekişiyor.İngilizler erken uyandı.Yakında birbirlerine de düşerler!Bizim varlığımız onlara can verir.! Bırakalım can'ları çıksın!!

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.