Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Sıkıştırılan canlı bomba kendini patlattı!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Sıkıştırılan canlı bomba kendini patlattı!

GÜNDEM

Gaziantep'te operasyon düzenlenen bir hücre evinde sıkıştırılan canlı bomba eylemcisinin kendisini patlattığı bildirildi.

Gaziantep'te polis, akşam saatlerinde Çağlayan Mahallesi'ndeki Berber Mustafa Sokak'ta bulunan bir hücre evine operasyon düzenledi.
Operasyon esnasında art arda 2 patlama sesi duyulurken, ardından polis ile bir grup arasında çıkan çatışma çıktı. Operasyon sırasında hücre evinde canlı bomba eylemcisinin kendisini patlattığı öğrenildi.

Bölgedeki çatışma sürerken, çelik yelekli polis ekipleri ve zırhlı özel hareket polisleri çevrede yoğun güvenlik tedbirleri aldı. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.
Olay esnasında Gaziantep'te, Gaziantepspor - Antalyaspor maçı oynanıyordu.

VALİ'DEN AÇIKLAMA
Gaziantep Valisi yaptığı açıklamada, canlı bombadan başka ölen olmadığını, bir teröristin ise ölü olarak ele geçirildiğini duyurdu.

ŞAMİL TAYYAR: POLİS FACİAYI ÖNLEDİ
AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar da Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Gaziantep'te kritik Antalya maçı sürerken polis kendi kana bulamak isteyen canlı bombayı evinde bastı, büyük faciayı önledi. Şükürler olsun." ifadelerini kullandı.  Tayyar ayrıca başka bir twitinde "Operasyonda canlı bomba dışında ölen kimse yok. Herkes rahat olsun. Valimizi ve emniyeti bu başarılı operasyondan dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.