Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Şırnak'ta çatışma: 2 kişi öldü
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Şırnak'ta çatışma: 2 kişi öldü


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/01/sirnak_ta_catisma_2_kisi_oldu_h6860_97df0.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda iki kişi yaşamını yitirdi. Kentte çıkan olaylar nedeniyle cesetler bölgeden alınamadı. Ölen kişilerin sivil ya da terörist mi olduklarına ilişkin açıklama henüz yapılmadı.

Şırnak'ta, güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında bugün çıkan çatışmada 2 kişi öldü. Olayların sürdüğü bölgede, ölen 2 kişinin cesetleri çatışma nedeniyle bölgeden uzun süre alınamadı.

Şırnak'ta Cizre ve Silopi ilçelerindeki sokağa çıkma yasaklarını protesto etmek için düng ece toplanan gruplar gösteri düzenledi. Polis göstericilere müdahale ederken, bir süre olaylar devam etti.

Teröristler roketle saldırdı
Bu sırada Atatürk Mahallesi'nde bulunan polisevine PKK'lı teröristler tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıda can kaybı olmazken, çatışma aralıklarla sabah saatlerine kadar sürdü.

İki ceset uzun süre alınamadı

Bu sabah erken saatlerde Dicle Mahallesi'ndeki Orman Caddesi'nde bulunan PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla operasyon başlatıldı. Hendek ve barikatların bulunduğu mahallede çıkan çatışmada 2 kişi öldü. Terörist mi yoksa çatışma ortasında kalan kişiler mi olduğu henüz açıklanmayan 2 kişinin cesetleri, çatışma sürdüğü için uzun süre alınamadı.

ŞIRNAK/DHA 

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.