Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Sırrı'da terörist başına övgüler!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Sırrı'da terörist başına övgüler!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/01/sirri_da_terorist_basina_ovguler_h6805_cd5ad.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Sinemacı Sırrı Süreyya Önder, bebek katili Öcalan'a övgüler yağdırdı.

PKK'nın kazdığı hendeklerden, HDP'nin siyasetin çözümün merkezi olan siyaset yerine sokakları tercih etmesine kadar birçok konuda açıklamalar yapan Önder, T24'ten Hazal Özvarış'a konuştu.
HDP, PKK, ÖCALAN HAKLI, TEK HAKSIZ OLAN DEVLET

Röportajda devletin hendek kazan teröristlere yaptığı operasyonları eleştirdi, HDP'nin, PKK'nın ve Öcalan'ın kusursuz biçimde barışı savunduğunu, çözümü istemeyen tek adresin ise AK Parti hükümeti ve devlet olduğunu ileri sürdü.

ÖCALAN'A ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Röportajın bir bölümünde muhabir Önder'e "Öcalan'dan hayranlıkla bahsediyorsunuz, bu doğru mu?" diye sordu. Sırrı Süreyya bu soruya 'hayran olmamak, saygı duymamak mümkün değil' şeklinde cevap verdi.

İşte röportajdaki o bölüm:

- Hayranlıkla anlatıyorsunuz Öcalan’ı, doğru mu?

"Doğrudur, yaklaşık üç senelik bir mesaimiz oldu ve bu konudaki çözümlemelerinin gücünü, doğruluğunu, demokrasiden ve özgürlüklerden yana sarsılmaz bir kararlılık içerisinde olduğunu bizzat gözlemledim, saygı duymamak mümkün değil."
"ÖCALAN'A TEK BİR ELEŞTİRİM YOK"


- Sizin hayranlık da duyduğunuzu söylediğiniz Öcalan’a bir eleştiriniz yok mu?

"Yok. Eleştirim olsaydı söylerdim. Farklı düşündüğümüz noktalar oldu, bunu kendisine de söyledim. Bir kısmı tutanaklarda da var. Mesela devlet, Avrupa Konseyi Yerel Yönetimler Özerklik Şartı’nın bir özerklik anlamına geleceğini söylüyordu. “Bu anlama gelmez” diye bu konudaki düşüncelerimi ve ne anlama geleceğini söyledim."


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.