Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Sırrı Süreyya Önder'i kızdıran müdahale
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Sırrı Süreyya Önder'i kızdıran müdahale


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/12/sirri_sureyya_onder_i_kizdiran_mudahale_h6602_bb0bf.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Meclis'te röportaj yapmak isteyen gazetecileri uyaran görevliyi azarlayan Sırrı Süreyya Önder, "Ne yapıyorsun sen, yasak ne demek" dedi.

HDP Grup toplantısı devam ederken basın mensupları HDP'li vekil Sırrı Süreyya Önder ile röportaj yapmak istedi. Ancak, Meclis görevlisi, basın mensupları kuliste çekim yapmanın yasak olduğunu söyledi.
MECLİS GÖREVLİSİNE BAĞIRDI ÇAĞIRDI: YASAK NE DEMEK
Bunun üzerine görevliye sinirlenen Önder, "Ne yapıyorsun kardeşim. Ne yasağı. Yasak ne demek? Basın bu neyin yasağı diyorsun?" dedi.

"BEN BURANIN İDARİ AMİRİYİM"
Görevli basın mensuplarının izin alması gerektiğini yinelemesi üzerine Önder, idare amiri olduğunu ve izin verdiğini söyledi. Sırrı Süreyya Önder, basının saat 20.00'den sonra kulislere girememesinin sorulması üzerine şu cevabı verdi:

"BASINA BÖYLE KISITLAMALARI DOĞRU BULMUYORUZ"

"Antidemokratiktir. Kabul edilemez. Siz de haklarınıza sahip çıkın arkadaşlar. Biz divanda bunu dile getiriyoruz. Ama divan çoğunluklar var. İstedikleri gibi yapıyorlar. Meclis kamusal alandır. Mecliste özel alan olmaz. İnsan yorulur da uzanır da insanlık halidir. Niye bundan rahatsız olalım? Basına böyle kısıtlamaları doğru bulmuyoruz.Gazeteciler hiçbir şekilde bana rahatsızlık vermiyor. Bize iktidar rahatsızlık veriyor." 

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.