Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
SON DAKİKA: Mardin'de PKK operasyonu: 3 terörist öldürüldü!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

SON DAKİKA: Mardin'de PKK operasyonu: 3 terörist öldürüldü!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/12/son_dakika_mardin_de_pkk_operasyonu_3_terorist_olduruldu_h5606_73c87.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Mardin Valiliği'nden yapılan açıklamada terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, 3 terörist etkisiz hale getirildiği açıklandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Ömerli, Midyat ve Nusaybin kırsalında terör örgütüne yönelik operasyonda, 3 terörist etkisiz hale getirildi, teröristlere yardım ve yataklık yaptığı tespit edilen 3 kişi gözaltına alındı.

3 kalaşnikof ve bu silaha ait 13 dolu şarjör ile gece görüş dürbününün ele geçirildiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bomba yapımında kullanılan 200 kilogram amonyum nitrat, el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan çok sayıda malzeme, 1 tuzaklanmış tüp, 29 hücum yeleği ve çok sayıda muhtelif giyim, yaşam ve sıhhiye malzemesi ele geçirilmiştir. Operasyon bölgesinde sığınak olarak kullanılan 7 ayrı mağara, tahrip edilerek kullanılamaz hale getirilmiştir."

Açıklamada, kamu düzeninin tesisi ve vatandaşların huzurunun temini için operasyonlara kararlılıkla devam edileceği kaydedildi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.