Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Tahir Elçi'nin Eşi Türkan Elçi 'Katil PKK' Sözlerini Yalanladı
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Tahir Elçi'nin Eşi Türkan Elçi 'Katil PKK' Sözlerini Yalanladı


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/12/tahir_elci_nin_esi_turkan_elci_katil_pkk_sozlerini_yalanladi_h5155_f6d8d.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Tahir Elçi'nin eşi Türkan Elçi, kocasının öldürülmesinden sonra hastanede 'katil PKK' şeklindeki bağırma iddialarını yalanladığı öğrenildi.

Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin hayatını kaybettiğini öğrenen eşinin ''Kahrolsun PKK'' 'Katil PKK' şeklinde bağırdığı iddia edilmişti.
Milliyet'e konuşan Türkan Elçi şunları söyledi:

''KEŞKE TUTUKLANSAYDI''
“Keşke tutuklansaydı da böyle bir şey olmasaydı” diyen Elçi, eşinin gözü kara olduğunu, tek tarafın adamı olsa ona yönelik bir şey olmayacağını söyledi.

ÇOK DEFA UYARDIM
Eşini çokm defa uyardığını söyleyen Türkan Elçi, ''Bir çocuğu nasıl anne servise bindirir okula gönderir, ‘oğlum bunu yapma, şöyle yapma' diye öğütler ya... Sabahları; ‘Tahir aman dikkat et'. Öğrencilik ve gençlik dönemi acılar içinde geçmişti. Bu kadar acı, işkence görmüş insanın biraz rahat bir hayat yaşama hakkına sahip olduğunu düşünürdüm'' dedi.

‘'KAHROLSUN PKK'' DEMEDİM

Olay günü ‘Kahrolsun PKK' dediği şeklindeki soru üzerine ise Türkan Elçi, ''Böyle bir açıklama yaptığımı arkadaşlarımdan duydum. Üzüldüm. İnsanın ciddi bir acısının yaşandığı anda anormal yalanla karşılaşması acısını artırıyor. Tahir'i biraz daha iyi anladım. Tahir'in o sosyal medya ile kirli medya ile nasıl cebelleştiğini anladım. Söylemediğim bir laf üzerinden bu kadar kirlilik yaratılıyorsa..." 

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.