Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Tahliye edilen Haleplilerden Türkiye'ye teşekkür
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Tahliye edilen Haleplilerden Türkiye'ye teşekkür


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/12/tahliye_edilen_haleplilerden_turkiye_ye_tesekkur_h28684_a2cb1.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

Halep'ten çıkarak muhaliflerin kontrolündeki İdlib'e ulaşan Halepliler, Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkürlerini iletti.

İdlib'e getirilen 1.150 Halepliler önce Allah'a, sonra da Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ettiklerini belirtiyorlar. 

Türkiye'nin özgür Suriye halkıyla dayanışma içerisindeki tek ülke olduğunu söyleyen Suriyeliler, mücadelelerinde çoğu ülke tarafından yalnız bırakıldıklarını açıklıyor.
"ARAP LİDERLER BİZLERİ ÖLÜME TERK ETTİ"

Gazetecilere konuşan bir Suriyeli, "Arap liderler bizleri ölüme terk etti, kendi koltukları için bizleri sattı. İnşallah yeniden döneceğiz, çıktığımız için üzgün değiliz, çünkü hayat kazanmak ve kaybetmekten ibarettir. Tekrar geri döneceğiz. Bütün dünya Halep'e karşı savaş ilan etmede birleşti. Amerika bile gizlice savaştı. Kimse bizimle olmadı, sadece Allah ve Recep Tayyip Erdoğanlı Türkiye yanımızdaydı." dedi. 
"BAŞKANIM BİZ SAĞSALİM VARDIK"

"Buradan sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerimi iletmek istiyorum, başkanım biz sağsalim vardık. Arap liderlerine de bir şey demek isterim, çocuklarımız kesildi, öldürüldü. Kadınlarımız gözyaşları içerisinde, evlerimiz yerle bir oldu. Onlara bizlerin başına gelenin kimsenin başına gelmediğini hatırlatmak isterim."


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.