Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Türk jetlerinin vurduğu uçağın pilotlarından biri Türkmenlerin elinde!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Türk jetlerinin vurduğu uçağın pilotlarından biri Türkmenlerin elinde!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/11/turk_jetlerinin_vurdugu_ucagin_pilotlarindan_biri_turkmenlerin_elinde_h4885_756a4.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

CNN Türk muhabiri Hatice Demircan Suriye sınırında uçağın düşürüldüğü bölgedeki son gelişmeleri aktardı. İşte bölgedeki son durum!

Türk jetleri tarafından sınır ihlali yaptığı için düşürülen Rus savaş uçağından atlayan pilotlardan biri Türkmen tarafına düştü.Rus savaş uçağı, Suriye'nin Bayırbucak bölgesinde, Türkiye sınırına yakın bir bölgede düşürüldü. Uçak, sınır ihlali yaptığı için birkaç kez uyarıldıktan sonra Türk jetleri tarafından düşürüldü.
 
PİLOTLARI ALMAK İÇİN HELİKOPTER GELDİ

Düşürülen uçağın pilotlarını almak için bölgede dolaşan iki helikopterin inişine ise Türkmen güçlerinin izin vermediği belirtiliyor..

"Yayladağı'nda sınırı gören bir noktadayız. Uçağın düşmesinin hemen arkasından bombardıman başladı. Uçağın düştüğü nokta Kızıldağ denilen mevki. Bize yerel kaynaklardan ulaşan bilgiye göre uçağın düşmesinden sonra iki pilot paraşütle atladı o iki pilotu alabilmek için iki heliopter hava dolaşıyor ancak helikopterlkerin yere inip pilotları almasına Türkmenler izin vermiyor. Hemen arkasından uçağın düşmesinden 20-25 dakika sonra şiddetli bombardıman başladı. "Kırkbeşlik" denilen tepeden bombardıman yapılıyor."

Hatice Demircan'ın yerel kaynaklardan aktardığı bilgiye göre pilotlardan biri Türkmenlerin elinde, Türkmenler diğer pilotu arıyorlar.

TEPELER KURTARILINCA UÇAK GELDİ

Hatay’ın Yayladağ İlçesinin karşısında 1 ile 4 kilometrelik uzaklıklardaki Türkmenler’in yoğun olduğu bölgelerdeki tepelerde Beşar Esad’a bağlı rejim güçlerinin bu sabaha karşı püskürtülmeye başlandığı, düşen uçağın da tam bu anlarda Türkmenlerin bulunduğu bölgeye yaklaştığı anlaşıldı. Yerel kaynaklar, uçağın Türkmen Dağın’daki tepeler üzerinden Türkmenler’in barındığı Yamadı kampı bölgesine yaklaşırken Murtlu ve Kepir köyleri belgesindeki Kızıldağ Tepesi üzerinde düştüğünü söyledi. Pilotların yaklaşık 500 metre aralıkla bu bölge paraşütle atladığı, muhtemelen pilotların Türkmenlerin eline düşmemesi için çevresinin bombalanarak yaklaşmalarının önlendiği de belirtildi.

2 TÜRK YARALI


Düşen uçağın parçalarının savrulduğu Yayladağı’nın Dutlubahçe Köyü’nde iki Türk köylü yaralandı. Yaralılardan Mahmut Horoz’un ameliyata alındığı, diğerinin durumunun iyi olduğu belirtildi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.