Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Yaşlı kadın, HDP'li eylemcilere tepki gösterdi: ''Daha ne istiyorsunuz?''
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Yaşlı kadın, HDP'li eylemcilere tepki gösterdi: ''Daha ne istiyorsunuz?''


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/11/yasli_kadin_hdp_li_eylemcilere_tepki_gosterdi_daha_ne_istiyorsunuz_h4708_ac93e.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
GÜNDEM

İstanbul Şişli'de bir alışveriş merkezi önünde toplanan HDP'li grup Nusaybin ve Yüksekova'daki sokağa çıkma yasaklarını protesto etti. HDP'li gruba yaşlı bir kadından "Daha ne istiyorsunuz" tepkisi geldi.

İstanbul Şişli'de bir alışveriş merkezi önünde toplanan HDP'li grup Nusaybin ve Yüksekova'daki sokağa çıkma yasaklarını protesto etti. HDP'li gruba yaşlı bir kadından "Daha ne istiyorsunuz" tepkisi geldi.
Terör örgütü PKK’nın şehir yapılanmansa yönelik Mardin’in Nusaybin ilçesi ile Hakkari’nin Yüksekova ilçelerinde alınan sokağa çıkma yasağı kararı, İstanbul’da aralarında HDP’li vekillerin de yer aldığı bir grup tarafından protesto edildi. Akşam saatlerinde Mecidiyeköy’deki bir AVM önünde düzenlenen protesto gösterisinde basın açıklaması yapıldığı sırada ismi açıklanmayan yaşlı bir kadın tepki gösterdi.

"NE İSTİYORSUNUZ DAHA"

Grup adına HDP İstanbul Milletvekili Erdal Ataş’ın basın açıklaması yaptığı sırada eylemcilerin yanına gelen yaşlı kadın, “Ne istiyorsunuz daha, ne istiyorsunuz hala. Ne istediklerini niye bilmiyorlar. Seçim dediler, seçim oldu, hepsi indi aşağıya” dedi.
"KENDİ BAŞINIZI KENDİNİZ YİYİN"

Gruptan bazı eylemciler, yaşlı kadını sakinleştirip ikna etmeye çalışırken, adı açıklanmayan kadın, açıklamasına devam eden HDP Milletvekili Erdal Ataş’a işaret ederek tepkisini sürdürdü. Erdal Ataş’a “Biraz nefes al nefes” diye işaret ettiği sırada, grup arasındaki eylemciler yaşlı kadının kolundan tutarak oradan uzaklaştırmaya çalıştı. Bir süre daha eylemcilerin arasında bekleyen kadın, “Kendi başınızı kendiniz yiyin” diyerek meydandan ayrıldı.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.