Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Barzani son kararını açıkladı!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Barzani son kararını açıkladı!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2017/09/barzani_son_kararini_acikladi_h32775_087fb.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SİYASET

Herkes bu açıklamayı bekliyordu. Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani tarafından referanduma saatlar kala flaş bir açıklama yapıldı.

Canlı yayına çıkıp açıklama yapan Barzani, referandumun ertelenmeyeceğini belirtti. Barzani "25 Eylül'de yani yarın, kararımızı vereceğiz" açıklamasını yaptı. 

Barzani yaptığı açıklamada, "Bağdat hükümeti Peşmergeye tek fişek göndermediği gibi maaş ve bütçeyi de kesti. Kürdistan'ı yok sayma retoriğini terk etmediler. Tüm bu sorunların çözümü için çok çalıştık. Ama Bağdat bunu kabul etmedi" dedi.

BARZANİ: BAĞDAT İLE İYİ KOMŞU OLACAĞIZ

Barzani sözlerini daha da ileri götürerek, "Bundan sonra Bağdat ile olan diyaloğumuz iyi bir komşu olmak esasında olacak" açıklamasında bulundu.

BARZANİ CEPHESİNDEN ERKEN SAATLERDE BENZER BİR AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Birleşmiş Milletler Irak Temsilcisi Jan Kubis ile de konuşan Barzani'nin Kubis'e şunları söylediği medyada yer aldı; "Referandum demokrasinin en sade halidir, halk kararını verecek bundan da geri dönüş yok, referandum 25 Eylül'de sonuçlanacak. Sınır meselelerini Bağdat'la çatışmadan çözebiliriz" dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.