Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
CHP ve Cumhuriyet'ten alternatif 23 Nisan resepsiyonu
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

CHP ve Cumhuriyet'ten alternatif 23 Nisan resepsiyonu


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/04/chp_ve_cumhuriyet_ten_alternatif_23_nisan_resepsiyonu_h24954_5e82c.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SİYASET

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun katıldığı, Çankaya Belediyesi ile Cumhuriyet Gazetesi'nin düzenlediği resepsiyonda "renkli" simalar da yer aldı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Gazeteci Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ın katıldığı Hilton'daki alternatif 23 Nisan resepsiyonuna AK Parti eski milletvekili Abdüllatif Şener ve eski MHP Milletvekili Sinan Oğan da yer aldı.. 
Misafirleri karşılayan isim Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar oldu. 

Resepsiyonun açılışında Can Dündar bir konuşma yaptı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da, bazı yabancı misyon temsilcileri, milletvekilleri ve sivil toplum kuruluşlarının mensuplarıyla sohbet etti ve bazı davetlilerin isteği üzerine onlarla fotoğraf çektirdi.

YAN YANA GELMEDİLER


Resepsiyonda CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ve MHP Genel Başkanlığı için adaylığını ilan eden Sinan Oğan birbirleriyle yan yana gelmemeye özen gösterdi..

MUHABBET KOYU


Can Dündar ile Figen Yüksekdağ koyu bir muhabbete daldı. HDP'li Dilek Öcalan'da sohbette bulundu.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.