Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Darbeden önce Erdoğan'a koğuş hazırlamışlar!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Darbeden önce Erdoğan'a koğuş hazırlamışlar!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/02/darbeden_once_erdogan_a_kogus_hazirlamislar_h12624_33f0d.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SİYASET

Gazeteci Murat Kelkitlioğlu, 17-25 Aralık darbesini tezgahlayan Fetullahçı Terör Örgütü’nün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine karşı ne kadar tehlikeli bir kumpas kurduğunu ortaya çıkaran yeni bir bilgi ortaya çıktığını söyleyerek örgütün darbe girişimi öncesi Silivri'de Erdoğan için koğuş hazırladığı belirtti.

İŞTE KEKELİOĞLU'NUN O YAZISI:

17-25 Aralık darbesini tezgahlayan paralel yapının, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesine karşı ne kadar tehlikeli bir kumpas kurduğunu kanıtlayan yeni bir şok bilgi: Daha darbe girişimi yapılmadan Silivri'de koğuşlar hazırlanmış.

Bundan bir süre önce eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, ‘paralel örgüt’ün hain bir planını deşifre etmişti. Avcı, Silivri Cezaevi’nin tam karşısında yapılan yeni adliye binasının ‘Başbakan Erdoğan’ın da aralarında yer aldığı kişilerin yargılanacağı yer olacağı'nı açıklamıştı.

17-25 Aralık sivil darbe girişimlerinin, o dönem başbakan olan Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik olduğunun en önemli kanıtlarından biri olan bu iddia gündeme bomba gibi düşmüştü. Şimdi ‘bu nereden çıktı?’ demeyin! Sizinle, Hanefi Avcı’nın iddiasının çok daha ötesinde bir bilgiyi paylaşmak istiyorum. Erdoğan’la birlikte MİT Müsteşarı Hakan Fidan, bakanlar ve işadamlarının yargılanacağı binayı hazırlayan ‘paralel örgüt’ militanları, o günlerde başka hazırlıklar da yapmışlar.

BAKANLARI DA UNUTMAMIŞLAR!

Sıkı durun! Türkiye’ye ihanet etmekten zerre kadar geri durmayan örgüt militanları, Silivri Cezaevi’nin içine, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve çocuklarıyla birlikte, bakanların da yatacağı koğuşlar inşa ettirmiş. Bu koğuşlar, cezaevi içindeki 1 ve 2 no’lu koğuşların yanına yapılmış. Bu bilgi, ‘dönemin başbakanı’ diye hakkında iddianame hazırlanan Erdoğan ve ailesinin nasıl bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunu göstermesi açısından çok önemli.

KADERİN CİLVESİ BU OLSA GEREK!

Bu arada, takdir-i ilahi işte! Erdoğan ve ailesi için hazırlanan o koğuşlarda bugün, yine aynı koğuşların hazırlanması talimatlarını veren ‘paralel örgüt’ün militanları yatıyor. Sürekli bu konuları yazacağım ve gündemde tutacağım. Çünkü, hainlikte sınır tanımayan bu örgütle mücadelede kafasında soru işaretleri olan, korkan varsa silkinip kendine gelsin. Nasıl bir ihanet ordusuyla karşı karşıya olduğumuzu anlasın. Unutmadan, tüm anlattıklarım, şu anda örgütten tutuklu eski polis müdürü Yakup Saygılı’ya bir şeyler hatırlattı mı acaba, çok merak ediyorum.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.