Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Davutoğlu Esed'in Rusya ziyaretini değerlendirdi: 'Keşke hep orada kalsan'
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Davutoğlu Esed'in Rusya ziyaretini değerlendirdi: 'Keşke hep orada kalsan'


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/10/davutoglu_esed_in_rusya_ziyaretini_degerlendirdi_keske_hep_orada_kalsan_h2328_f54a5.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SİYASET

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Esed'in Moskova'da Rus lider Putin'i ziyaret etmesini değerlendirdi. Putin "keşke hep orada kalsan" dedi.

Suriye Devlet Başkanı Esed, ülkedeki iç savaştan sonra ilk kez yurt dışına çıkabildi. Moskova’ya giden Esed, müttefiki Putin ile görüştü.

Görüşmenin “Esed’li geçiş” sürecinin gündemde olduğu zaman dilimine gelmesi dikkat çekti. Ayrıca bu ziyaretin Moskova yönetiminin “diplomasiyi elden bırakmadık” mesajı olarak da yorumlanıyor.

Bir araya gelen Esed ve Putin Suriye’deki “terör”den dert yandı. Esed “tek amacımız tüm Suriye halkının ülkelerinde görmek” dedi.

Putin – Esed görüşmesine Ankara’dan jet yanıt geldi. Putin’in Esed’e verdiği desteği bu görüşmeyle açık ettiğini söyleyen Başbakan Davutoğlu, “Esed Moskova’da uzun süre kalsa da halk rahat etse” açıklamasını yaptı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.