Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Davutoğlu Ukrayna'dan Putin'e mesaj gönderdi
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Davutoğlu Ukrayna'dan Putin'e mesaj gönderdi


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/0/0/davutoglu_ukrayna_dan_putin_e_mesaj_gonderdi_h13155_e0ee0.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SİYASET

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ukraynalı mevkidaşı Arseniy Yatsenyuk ile yaptığı ortak basın toplantısında Putin'e Kırım mesajı gönderdi.

Ukrayna'ya ziyarette bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kiev'de bir araya geldiği mevkidaşı Arseniy Yatsenyuk ile ortak basın açıklamasında bulundu.

"KIRIM UKRAYNA'NIN BİR PARÇASIDIR"

Konuşmasında "Kırım Ukrayna topraklarının bir parçasıdır" diyerek Rusya Devlet Başkanı Putin'e mesaj veren Başbakan Davutoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Rusya'nın Ukrayna ve Suriye'deki saldırgan tavrına karşı ortak bir tavrı benimsiyoruz. Rusya Hazar'dan attığını düşündüğümüz balistik füze ile Azez'de okul vurdu birçok çocuk hayatını kaybetti. Rusya, rejim ve YPG Suriye'de insanlık suçu işliyor. Kazanım elde etmek için uluslararası hukuku açık bir şekilde ihlal ediyor.

RUSYA'NIN NİYETİNİN BARIŞ OLMADIĞINI GÖRÜYORUZ

Rusya'nın buradaki kötü niyeti ortaya çıkıyor. Zaten Cenevre'den beri yaptıkları bu niyetin tezahürüdür. BM kararlarına göre insani yardımın açılması ve ateşkesin sağlanması gerekiyordu. Ama son Cenevre görüşmelerine kadar bu gerçekleşmedi ve başarısızlıklar sonuçlandı. O günden bugüne Rusya saldırılarını Azez'e Halep'e yöneltti ve Türkiye'ye doğru insani yardım koridorunu Esed ve PYD ile birlikte kapattı. Münih'te varılan anlaşmaya rağmen saldırılarına devam edenin Rusya'nın niyetinin barış istememesini, daha çok katletmek, daha çok saldırmak ve rejimi ayakta tutmak olduğunu görüyoruz."


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (1)

Orhan Aydogan 8 Yıl Önce

Putin afkanisdandan daha beter olacak zūlmūn sonu yaklaşdi Allahin izniyle.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.