Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Demirtaş'tan Leyla Zana açıklaması
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Demirtaş'tan Leyla Zana açıklaması


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/01/demirtas_tan_leyla_zana_aciklamasi_h7496_6a313.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SİYASET

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Leyla Zana'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan randevu alması hakkında açıklama yaptı.

Leyla Zana 24 yıl önce Meclis'teki yemin krizi yüzünden cezaevine girmiş bir isim. Kürt sorununun çözümünde 'akil kişi' olarak öne çıkan Leyla Zana Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir görüşme talep etti, Erdoğan da bu talebe olumlu yanıt vereceğini duyurdu.

DEMİRTAŞ DEVRE DIŞI KALDI
Erdoğan-Zana görüşmesi bir bakıma HDP lideri Demirtaş'ın devre dışı kalıp, Zana'nın dirket muhatap olması anlamına geliyor..

Leyla Zana'nın Cumhurbaşkanı'yla görüşme yapacağnının öğrenilmesinden çok kısa bir süre sonra HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş bir açıklama yaptı.

DEMİRTAŞ: LEYLA ZANA'NIN KİŞİSEL BAŞVURUSU, PARTİMİZİ İLGİLENDİRMEZ

Demirtaş, Leyla Zana'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 7-8 ay önce randevu talep ettiğini söyledi. Demirtaş "kişisel olarak çaba sarfetmek istiyor, partimizi temsilen alınmış bir randevu değil. Bizim açımızdan sorun olmaz" dedi. 

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.