Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Dün sanki katliam yaşanmadı! İşte Demirtaş ve Önder'in gülümseyen suratları
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Dün sanki katliam yaşanmadı! İşte Demirtaş ve Önder'in gülümseyen suratları


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/10/dun_sanki_katliam_yasanmadi_iste_demirtas_ve_onder_in_gulumseyen_suratlari_h2161_70805.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SİYASET

Ankara’daki terör saldırısında hayatını kaybeden 95 kişi için bugün saldırının gerçekleştiği noktada anma töreni düzenlendi. Anma törenine katılan HDP'li vekillerin neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı.

Ankara’daki terör saldırısında hayatını kaybeden 95 kişi için bugün saldırının gerçekleştiği noktada anma töreni düzenlendi.

 

Bombalı saldırıdan devleti sorumlu tutan HDP’liler de meydandı.Yürüyerek meydana gelen heyetin “neşeli” tavırları dikkatlerden kaçmadı.

 

Saldırıdan sonra polislere saldıran Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in, yanındaki kişiyle muhabbet edip bol bol gülmesi dikkat çekti.

 

 

 

 

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın da benzer bir karesi fotoğraflara yansıdı. Dün saldırıdan devleti sorumlu tutan Selahattin Demirtaş bugün “kinle hareket etmeyeceğiz” diyerek sözde “barış” mesajları verdi. Demirtaş’ın da tıpkı Önder gibi gülümseyen yüzü tepkilere neden oldu.




Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.