Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Efkan Ala çözüm sürecindeki suçluyu buldu: Asker ve polisler
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Efkan Ala çözüm sürecindeki suçluyu buldu: Asker ve polisler


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/09/efkan_ala_cozum_surecindeki_sucluyu_buldu_asker_ve_polisler_h1984_3c320.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SİYASET

‘Çözüm sürecinde devlet PKK’nın bazı faaliyetlerine göz yumdu.’ Bu gerçeği birçok devlet adamı farklı cümlelerle dile getirmesine rağmen hükümet kanadı şimdi çok daha farklı şeyler söylüyor. Dönemin İç İşleri Bakanı Efkan Ala suçu asker ve polislerin üzerine attı.

 ‘Çözüm sürecinde devlet PKK’nın bazı faaliyetlerine göz yumdu.’ Bu gerçeği birçok devlet adamı farklı cümlelerle dile getirmesine rağmen hükümet kanadı şimdi çok daha farklı şeyler söylüyor.

 

Tartışmayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir canlı yayında söylediği “Güvenlik güçlerimiz de çözüm sürecinde çatışmaya girmeyelim dedi” sözü başlattı. Bunun ardından dönemin İçişleri Bakanı Efkan Ala da olayı daha ileri bir boyuta taşıdı. 

 

Eski İçişleri Bakanı Ala Habertürk’te yayınlanan programda Veyis Ateş’in sorularını yanıtladı. Ala, “operasyonlara izin verilmedi mi” sorusuna “Jandarma ve Emniyet herhangi bir terörist faaliyete engel olmak için validen onay almak zorunda değil” cevabı vererek topu asker ve polise attı.

 

Hükümetin çözüm sürecinde vur emri vermediğini dair genelkurmay kaynaklı çok sayıda haberlerin yapılıp belgelerin gün yüzüne çıkması iktidar kanadını rahatsız ediyor. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.