Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Erdoğan: "Cansiperhane mücadele"
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Erdoğan: "Cansiperhane mücadele"


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/01/erdogan_cansiperhane_mucadele_h7462_cd644.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın terörle mücadelede gerek askerin gerekse polisin cansiparane şekilde çalıştığını aktardığı belirtildi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen, Beştepe Cumhurbaşkanlığı Sofrası'na katılan bazı akademisyenler, yemeğin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"GÜVENLİKLE İLGİLİ KONULAR TARTIŞILDI"

TOBB Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özcan bir gazetecinin, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Artık muhatap alınmayacaklar, bu iş bitmiştir' dedi, HDP ve terör örgütü için. Bu, 'Buzdolabındaki Çözüm Süreci sonlandı' şeklinde yorumlandı. Sizin edindiğiniz izlenimler nedir?" sorusu üzerine, sofrada çok farklı alanlardan, meslek gruplarından insanların bulunduğunu belirtti.

Yemek esnasında bu konuyla ilgili herkesin kendi perspektifinden meseleyi ortaya koyduğunu ifade eden Özcan, Çözüm Süreci konusunda spesifik bir konuşmanın olmadığını söyledi.

CANSİPARANE MÜCADELE
Sofrada güvenlikle ilgili konuların tartışıldığını, Erdoğan'ın herkesi dinlediğini ve notlar aldığını anlatan Özcan, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'deki güncel siyasi durumları, muhalefetle olan ilişkileri ve bu konudaki yaklaşımını dile getirdi. Bu mücadelenin devam edeceğini ve geçmişte birtakım yanlışlar varsa onların da gözden geçirileceğini, terörle mücadelede gerek askerin gerekse polisin cansiparane şekilde çalıştığını aktardı. Güvenlikle ilgili geri adım atılmayacağını, bölgede diğer alanlarla ilgili çalışmaların da süreceğini ifade etti. Akademisyenlerin imzaladıkları bildiri ve o bildirinin içeriğinin ülkeyi uluslararası alanda zor durumda bırakacak bir metnin tercümesi olduğunu söyledi, oradaki hukuk işlerini iyi bilen arkadaşlar" diye konuştu.

Özcan, masada, özellikle operasyonlar sırasında zor durumda kalan aileler ve onların ekonomik durumunun gözden geçirilerek giderilmesi konusunda hassasiyetin ortaya konduğunu aktardı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.