Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na röportaj tepkisi
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na röportaj tepkisi


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2017/08/erdogan_dan_kilicdaroglu_na_roportaj_tepkisi_h32266_5918d.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SİYASET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alman medyasına verdiği röportajda Türkiye'de güvenliğin olmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu'a yüklendi: Yazıklar olsun!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da vatandaşlara hitap etti. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

"ÇIKMIŞ BİR ALMAN DERGİSİNE.."

Almanya'da yayın yapan Focus dergisine verdiği röportajda Türkiye'de can ve mal güvenliğinin olmadığını söyleyen CHP Lideri'ne seslenen Erdoğan, "Çıkmış bir Alman dergisine beyanatta bulunuyor. Yazıklar olsun.." dedi.

SENİN GÜVENLİĞİNİ KİM ALDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi: "Sosyal adalet bizde var bizde onun gereğini yapıyoruz. Sözde adalet yürüyüşü yapıyor. Çıkmış bir Alman dergisine beyanatta bulunuyor. Yazıklar olsun. Ankara'dan çıktın İstanbul'a kadar yürüdün senin güvenliğini kim aldı. O kadar vatandaşa zulmettin, güvenliğini kim aldı? Bu hükümet aldı ya.

İZMİR'E BAK SEN

Hala sözde adalet derken, senin İzmir Büyükşehir Belediyende grevler var. Orada işçiler adalet arıyor, sen orayı bir hallet de ondan sonra adaleti konuşalım. Adalet, duygusal değildir. Adalet, hissi değildir. Adalet, yürek ister, yürek ve adalet sorumluluk ister. Biz bununla bu yoldayız. FETÖ'cüyü, PKK'yı, DEAŞ'ı korumak için sözde adalet yürüyüşü yapıyorsan yazıklar olsun sana. Hastayım diye yargı onları bıraktı, hasta olan yürüyor nasıl oluyor bu iş. Bunları iyi tanıyalım."


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.