Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Erdoğan'dan Washington'a sert tepki!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Erdoğan'dan Washington'a sert tepki!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/09/erdogan_dan_washington_a_sert_tepki_h1877_ac1d6.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SİYASET

Erdoğan Emirgan camisinde kıldığı bayram namazının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan Amerika'dan gelen "PYD" açıklamasına sert tepki gösterdi.

ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü John Kirby, PKK’nın Suriye kolu PYD’nin askeri kanadı YPG’yi terör örgütü olarak görmüyoruz açıklaması yapmıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Washington’dan gelen bu açıklamayı bayram namazı için gittiği Emirgan camiisinden çıktıktan sonra yaptığı açıklamada kınadı.

Erdoğan PKK ve Daiş nasıl terör örgütüyse PYD ve YPG’nin de aynı şekilde terörden beslenen örgütler olduğunu söyledi. Bu konuda bedel ödeyen ülkenin Türkiye olduğunu, Amerika’nın böyle bir durumu olmadığı için bu tarz açıklamalar yaptığını söyledi.

Erdoğan ayrıca terör örgütü mensuplarının elinde Amerikan yapımı silah görmelerinin hoşlarına gitmediği söyledi ve Washington yönetiminin bu konuyu konuyu tekrar gözden geçirmelerini talep etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.