Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Erdoğan net konuştu: Kürt devleti oluşumlarına izin yok
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Erdoğan net konuştu: Kürt devleti oluşumlarına izin yok


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2017/09/erdogan_net_konustu_kurt_devleti_olusumlarina_izin_yok_h32787_3e6e3.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SİYASET

Barzani'nin referandumuna karşı askeri müdahale seçeneği için belirli tarih olmasa da Erdoğan "Bir gece ansızın gelebiliriz" mesajı verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da, Uluslararası Ombudsmanlık Toplantısı'nda Kuzey Irak yönetiminin referandum adımından geri adım atmasının şart olduğunu yineledi.

Bunun olmazsa olmaz olduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye'de de terör devleti kurulmasına izin verilmeyeceğini, Kuzey Suriye'de PYD devleti kurma planı için kuru bir rüya benzetmesinde bulundu.

KUZEY IRAK'A HAREKAT: BİR GECE ANSIZIN

Cumhurbaşkanı Fırat Kalkanı Harekatı'nın "bir gece ansızın" başladığını; tüm seçeneklerin masa üzerinde olduğunu belirterek, "Gerektiğinde Irak'ta da bu tür adımları atmaktan geri durmayacağız.'' diye konuştu.

"TSK BOŞUNA SİLOPİ'DE ADIM ATMADI"

Erdoğan, buna yönelik olarak ise "Silopi'de boşuna şu anda Silahlı Kuvvetler boşuna gerekli adımları atmadı. Hava Kuvvetlerimiz şu anda aynı durumda." dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.