Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Erdoğan Suudi rejimine arka çıktı!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Erdoğan Suudi rejimine arka çıktı!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/09/erdogan_suudi_rejimine_arka_cikti_h1910_8d2cb.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SİYASET

Hac ziyareti sırasında yaşanan izdiham faciasının ardından Suudi yönetimine yönelik iddia ve komplo teorileri yazılmaya başlamıştı. Ancak Erdoğan Suudi yönetiminin organizasyon suçu olmadığını söyleyerek "yandaş" medyanın bile beklemediği bir çıkış yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bayramın ikinci gününde İBB ziyareti sonrasında Hac’da yaşanan izdiham faciasıyla ilgili açıklamalar yaptı. Erdoğan Suudi yönetimine yönelik yapılan eleştirileri kınadı. Organizasyonda Suudi yönetiminin hatasının olmadığını söyledi.

Suudi yönetiminin sürekli projeler yaptığını söyleyen Erdoğan yönetim ya da organizasyon boşluğundan dolayı izdihamın meydana gelmediğini söyledi.

Sadece hacda değil yarışma ve spor gibi organizasyonlarda da bu tip hataların yaşandığını söyleyen Erdoğan bu tarz iddiaları dillendirenlerin sırtında küfenin olmadığını söyledi.

Erdoğan izdiham faciasının ardından Suudi yönetimini koruyan açıklamalarıyla “yandaş” gazete ve televizyonları da ters köşeye yatırmış oldu. Çünkü gazete, televizyon ve internet mecralarında Hac’da yaşanan faciayla ilgili Suudi yönetimini hedef alan çok sayıda haber yapılmıştı.

Ayrıca Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Suudi yönetimini beceriksizlikle suçladı, organizasyonun kendisine verilmesi dahilinde bu tür faciaların yaşanmayacağına dair tweet attı. Ancak Erdoğan’ın açıklamalarından sonra Gökçek’in o tweet’i sildiği anlaşıldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.