Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Erdoğan ve Gül neler konuştu? İşte ayrıntılar...
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Erdoğan ve Gül neler konuştu? İşte ayrıntılar...


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/02/erdogan_ve_gul_neler_konustu_iste_ayrintilar_h10814_b29b3.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SİYASET

Sabah gazetesi yazarı Okan Müderrisoğlu, görüşmede neler konuşulduğunu kamuoyuna aktardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Salı akşamı 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile akşam yemeğinde bir araya geldi. 3 saat süren görüşmenin ayrıntıları bugün paylaşıldı.

Sabah gazetesi yazarı Okan Müderrisoğlu'nun güvenilir kaynaklardan edindiği bilgilere göre görüşmede birlik-beraberlik vurgusu yapıldı.

İşte görüşmede konuşulanlar:
TÜRKİYE'NİN DIŞ POLİTİKASI
Terörle mücadele, huzur ve demokrasi planı, Suriye krizi, sığınmacı sorunu, ABD'nin ikircikli tutumu, Rusya'nın Ortadoğu'ya yerleşme politikası, İran'ın rolü, AB ile ivme kazanan ilişkiler, İsrail'le normalleşme çabaları vb. hususlara değinildiği söyleniyor.

SİYASİ HAREKET SÖYLENTİLERİ
Spekülasyon boyutu içerse de 11. Cumhurbaşkanı'nın, AK Parti'ye rağmen veya AK Parti içine oynayan bir siyasi hareketin içinde olmadığı, kişisel heves ve hırsla davranmadığı, ülkeyi yönetenlere kolaylık dilediği aktarılıyor.

"KARDEŞ KAVGASI GÖRÜNTÜSÜ VERMEYELİM"

Tabii ki geçmişte AK Parti'ye emek ve gönül veren, lakin kulvar farkı nedeni ile sancısını dışa vuran isimlerin "kardeş kavgası görüntüsü vermemesi" eskimiş ve değersiz gibi gösterilmemesi hususları da zikrediliyor. 

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.