Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Etyen Mahçupyan'ın çirkin yazısı ortalığı karıştırdı!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Etyen Mahçupyan'ın çirkin yazısı ortalığı karıştırdı!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/02/etyen_mahcupyan_in_cirkin_yazisi_ortaligi_karistirdi_h13360_1cd1d.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SİYASET

Davutoğlu'nun eski danışmanlarından Etyen Mahçupyan, Serbestiyet sitesinde Cemil Ertem ve Yiğit Bulut hakkında ağza alınmayacak iddialar içeren bir yazı yazdı. Yazı büyük tepki alınca apar topar siteden kaldırıldı.

 Başbakan Davutoğlu'nun eski danışmanı Etyen Mahçupyan, Cumhurbaşkanı danışmanları Cemil Ertem ile Yiğit Bulut arasında "uygunsuz ilişki" olduğunu iddia eden çirkin bir yazı yayınladı. Yazı Serbestiyet.com sitesinden bile kaldırıldı.
Bir süre önce Ethem Sancak’ın sahibi olduğu Akşam gazetesinden kovulan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eski başdanışmanı Etyen Mahçupyan, Cumhurbaşkanı danışmanları Cemil Ertem ile Yiğit Bulut arasında “uygunsuz ilişki” olduğunu iddia etti. 
Birçok yazarın sert tepki gösterdiği yazı, bir süre sonra apar topar yayından kaldırıldı.

Yiğit Bulut ve Cemil Ertem’i ti’ye alan Mahçupyan, Serbestiyet isimli sitede yayınlanan yazısında, “Böyle durumlarda bizim köşedeki eczacımıza giderim. Halim selim bir adamdır. Ağzından kötü söz çıkmaz. Hafıza kaybının zaten yüzümden okunduğunu söyledi. Hemen reçete yazdı” ifadelerini kullandı ve şöyle devam etti:
“Başdanışman dünyasını iyi tanıyor. Lâf arasında Cemil Ertem adı geçince “o ilişki ne oldu” dedi. “Hangi ilişki” dedim. “O ve öteki arasındaki ilişki” dedi. Elim karıncalanmaya başlamıştı ama belli etmedim. “Bilmem” dedim. “Unutmuş
un” dedi, “Başdanışman dünyasında herkes bilir… O ve öteki arasında uygunsuz ilişki var” dedi. “Yalan” diye bağırdım! Hayretle baktı. “Ne olacak ki” dedi, “O yalansa bu da yalan, o doğruysa bu da doğru…”
“KİM BİLİR YİĞİT BULUT’UN ARKASINDA KİM VAR… HAŞA…”
Mahçupyan imasını daha da sertleştirerek “Koca bir Cemil Ertem… Arkasında koca bir Yiğit Bulut var… Kim bilir onun arkasında kim var” dedi. “Hâşâ” diye bağırmışım! “Yiğit Bulut öyle arkasına birini alacak adam mı?” Şişko bir süre düşünceye daldı” ifadelerini kullandı.


FATİH TEZCAN O İDDİALARI PAYLAŞTI!
Mahçupyan’ın yazısına tepki gösteren isimlerden yazar Fatih Tezcan da Twitter’dan“Mahçupyan’ın yazdığı siteden bile kaldırılan iftirası. Özür dileyerek ve tiksinerek paylaşıyorum.” dedi ve ilgili kısmı paylaştı.



Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.