Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Hain Can Dündar’dan Erdoğan’ı hedef alan alçak açıklamalar
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Hain Can Dündar’dan Erdoğan’ı hedef alan alçak açıklamalar


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/11/hain_can_dundardan_erdogani_hedef_alan_alcak_aciklamalar_h28284_b2a38.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SİYASET

Gerçekleştirdiği ajanlık faaliyeti nedeniyle yargılanan ve neticede hapis cezasına mahkum edilen fakat firar eden Can Dündar alçaklığını sürdürüyor. Firari terörist twitter üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik küstahça açıklamalarda bulundu.

Türkiye’yi uluslararası arenada zor duruma sokabilmek için ajanlık faaliyeti ile yalan ‘haber’ yapan ve yargılanması neticesinde hapis cezasına çarptırılan Can Dündar alçaklığını sürdürüyor.

Sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden açıklamalarda bulunan firari terörist yabancı güçlerin ardında sığınmak sureti ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik küstahça açıklamalarda bulundu.

Firari terörist o küstah mesajında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isim vermeden "Bir tane terörist köşe yazarı. Köşe yazarı müsveddesi" sözleriyle hedef aldığı gazeteci Can Dündar, "Suçumuz, ülkemizi yangın yerine çeviren bir suçu deşifre etmekti. Hiç kimse, yaptığımız haberi yalanlayamadı. Kimlerin gerçek gazeteci, kimlerin ‘terörist' olduğunu anlatmaya devam ediyoruz" dedi.” İfadelerini kullandı.










Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (2)

Aydın 7 Yıl Önce

Bence olsa olsa bu adam piç anasını muhtemelen bir alman s...miş.bu adam elime geçmesin şayet geçerse lime lime etmezsem ben aydın deyilim.

Cevdet 7 Yıl Önce

Bunun kanını sikiyim

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.