Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
HDP'nin sinsi planı deşifre oldu!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

HDP'nin sinsi planı deşifre oldu!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/0/0/hdp_nin_sinsi_plani_desifre_oldu_h17320_0e02f.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SİYASET

HDP'nin sinsi oyunu Ahaber televizyonunda masaya yatırıldı. Bakın HDP'liler Türkiye'yi Avrupa'ya şikayet edip haklı çıkmak için hangi yola başvuruyor?

HDP’lilerin dokunulmazlıkları kaldırılacak mı? Konu A Haber’de yayınlanan Arka Plan programında masaya yatırıldı... Programda konuşan Ak Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, HDP'nin Türkiye'yi Lahey'e şikâyet edeceğini söyledi. Kocabıyık "Birleşmiş Milletlere, Türkiye etnik temizlik yapıyor, sivil katliam yapıyor diye daha önce de şikâyette bulundular" dedi... Kocabıyık, HDP'lilerin dokunulmazlıklarının kalkması gerektiğini söyledi.

"ZABITLAR TARİHİ VESİKALARDIR"




TBMM'nin kürsüsüne çıkıyorlar, o kürsüde zabıtlarda yer alması için ve bunu bir strateji dahilinde yapıyorlar, orada kavram seti oluşturmaya çalışıyorlar. Etnik temizlik yapıyor Türkiye diyorlar, sivil katliam yapıyor diyorlar, tehcir yapıyor diyorlar, niye? Resmi belgelere girsin diye. Uluslararası mahkemeler nezdinde en makbul metinler parlamento zabıtlarıdır, tarihi vesikalardır.

"HDP, TÜRKİYE'Yİ ŞİKÂYET EDİYOR"

Geçen yılın Ağustos ayında HDP'nin eş başkanları BM'ye ve bir sürü kuruluşa Türkiye'yi şikayet etmişler. Daha sonra Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine defalarca ettiler, cevabını da aldılar. Ama 5 Şubat 2016'da Bingöl milletvekilleri aracılığıyla yine BM'ye ve başka uluslararası kuruluşlara Türkiye'ye acil müdahale çağrısı yaptılar.
"TÜRKİYE'Yİ LAHEY'E ŞİKÂYET ETMEYE HAZIRLANIYORLAR"


Meclis'te bir tartışmada da ağızlarından kaçırdılar; Türkiye'yi Lahey'e şikâyet edeceğiz diye. Buna hazırlık yapıyorlar. Şimdi bu Türkiye Cumhuriyeti parlamentosunun milletvekili sıfatını taşımaya layık insanlar mı?


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.