Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Kalın: Talimat verdiğiniz günler geçti beyler!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Kalın: Talimat verdiğiniz günler geçti beyler!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/0/0/kalin_talimat_verdiginiz_gunler_gecti_beyler_h18261_309e9.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SİYASET

İbrahim Kalın, ABD'nin eski Türkiye Büyükelçileri Morton Abramowitz ve Eric Edelman'ın kaleme aldığı yazıya tepki gösterdi.

ABD'nin eski Türkiye Büyükelçileri Morton Abramowitz ve Eric Edelman’ın Washington Post’a yazdığı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı istifaya çağırdığı yazıya, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’dan tepki geldi.

Kalın, Abramowitz ve Edelman’a Twitter hesabından “Kendini sömürge efendisi zanneden iki eski ABD büyükelçisi "Erdoğan istifa etsin" yazmış. Türkiye'ye talimat verdiğiniz günler geçti beyler” sözleriyle yanıt verdi.

Strateji kuruluşu Bipartisan Policy Center’ın ‘Türkiye İnisiyatifi’ grubunun başkanlığını yapan Abramowitz ve Edelman, 10 Mart’ta yayımlanan ortak yazılarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirmişti.

Yazıda Erdoğan liderliğindeki Türkiye’nin yönünün iç savaşa, otoriterliğe ve istikrarsızlığa yöneldiği öne sürülüyor. Gülen Cemaati'nin en önemli yayın organı Zaman gazetesine kayyum atanması için “Erdoğan’ın ülkenin potansiyeline ihanetinin son göstergesi” ifadesi kullanılıyor.

Türkiye’de demokrasinin Erdoğan liderliği altında gelişemeyeceğinin iddia edildiği yazıda, Ak Parti’nin dönüştürücü reformlarının temel ve yasal hakların sistematik olarak ihlâline yol açtığı ifade ediliyor. Güçlü, istikrarlı ve demokratik Türkiye için Erdoğan’ın değişmesi ya da istifa etmesi gerektiği öne sürülüyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/komplohaber.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (2)

hamdi atmaca 8 Yıl Önce

Gecti o gunler serefsiz kopekler guclu bi turkiye isinize gelmiyor degilmi.

Serkan 8 Yıl Önce

Düşmanı ni görmek için Okların geldiği yere bak siz birgün Erdoğan ni över seniz işte o zaman yanlış yoldadir

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.