Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2017/04/ak_parti_aydin_milletvekili_erdem_sayin_kilicdaroglu_hakkinda_suc_duyurusunda_bulunacagiz_h31118_79651.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SİYASET

AK Parti Aydın Milletvekili Erdem "Sayın Kılıçdaroğlu’nun bu iddiası iftira suçudur. Kendisi hakkında Aydın Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacağız." dedi.

 AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, "AK Parti Aydın milletvekilinin kardeşi ByLockçu” iddiasından dolayı suç duyurusunda bulunacağını belirtti. 

Partisinin Efeler İlçe Teşkilatı'nda basın toplantısı yapan Erdem, Kılıçdaroğlu'nun katıldığı bir televizyon programında kardeşi hakkındaki iddilarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun, “AK Parti Aydın milletvekilinin kardeşi ByLockçu” ifadelerini kullandığını belirten Erdem, daha sonra Aydın'daki yerel medyada bu sözlerin haberleştirildiğini ve kendisinin ve ailesinin hedef haline geldiğini söyledi. 

Kardeşi Ömer Erdem'in Ağustos 2016'da iftira sonucu FETÖ soruşturması kapsamında 10 gün gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığını anımsatan Erdem, "Sayın Kılıçdaroğlu iddiasını ispat etmelidir. Eğer iddiası doğruysa ben milletvekilliğinden istifa edeceğim ve siyaseti bırakacağım. Eğer sayın Kılıçdaroğlu iddiasını ispat edemez ve iddiası doğru değilse kendisi milletvekilliğinden istifa edebilir mi? Kardeşimin soruşturmasında ByLock asla yoktur." ifadelerini kullandı.

Erdem, 5 kardeş olduklarını biri dışında diğer kardeşleri hakkında FETÖ çerçevesinde herhangi bir adli soruşturma olmadığını vurgulayarak, "Sayın Kılıçdaroğlu’nun bu iddiası TCK 267. madde 1. fıkrasına göre iftira suçu işlemektedir. Kendisi hakkında Aydın Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacağız. Bununla birlikte maddi ve manevi tazminat taleplerimizi de saklı tutuyoruz." diye konuştu.

AA


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.