Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Kılıçdaroğlu küfürbazları odasında ağırladı
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Kılıçdaroğlu küfürbazları odasında ağırladı


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/05/kilicdaroglu_kufurbazlari_odasinda_agirladi_h25487_d6fc7.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SİYASET

CHP'nin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partiliere hakaret edenlere sesini çıkarmayan Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu kişilerle bir araya geldiği ortaya çıktı.

CHP'nin Meclis grup toplantısında küfürbazlara müdahale etmeyen Kemal Kılıçdaroğlu, toplantı sonrası Meclis'teki odasında grubu ağırladı, hediyelerini kabul etti. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve AK Partililere küfür eden gençlerle toplantı sonrası bir araya geldiği ortaya çıktı. Grup toplantısında küfredenlere tek bir uyarıda bulunmayan Kılıçdaroğu, küfüzbazları, Meclis'teki makamında ağırladı.
FOTOĞRAFI FACEBOOK'TA PAYLAŞTILAR
CHP Buca Gençlik Kolları tarafından sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan paylaşılan fotoğrafta grubun, Kılıçdaroğlu'nu grup toplantısı sonrası ziyaret ettiği anlaşılıyor. Fotoğrafta, TBMM'ye Kılıçdaroğlu'nun ismi ile giren grubun içinde üniversite öğrencileri başta olmak üzere, Buca Belediyesi bünyesinde çalışan yardımcı personel, güvenlikçi ve taşeron işçileri de Kılıçdaroğlu'nun yanında yer aldı. Gençleri slogan atmaya yönlendiren CHP Buca Gençlik Kolları Başkanı Haydar Göktepe'nin Kılıçdaroğlu ile verdiği samimi poz fotoğrafa yansıdı.

KILIÇDAROĞLU'NA SAZ


Meclis'te gerçekleşen görüşmede küfürbazların Kılıçdaroğlu'na üzerinde ismi yazılı bir saz ile Buca'ya özgü tarhana ve üzüm hediye ettiği görülüyor.

Yorumlar insani değil
Kırşehir'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törende yer alan ve bazı medya organı ve siyasilerin hedefi haline gelen Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, yapılan yorumların insani ve vicdani olmadığını söyledi.
Cirit, yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde yazılı ve görsel basında yer alan haber ve yorumlarda kendisiyle ilgili gerçek dışı iddialarda bulunulmasını üzüntüyle karşıladığını belirtti. Cirit, bu tür toplantılara katılmasının devlet protokolünün gereği olduğunu vurguladı ve şunları kaydetti:
“Haber ve yorumların devam etmesi halinde yargının saygınlığını korumak amacıyla gereken yasal yollara başvuracağım.”

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.