Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'yi kızdıracak hamle!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'yi kızdıracak hamle!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/12/kilicdaroglu_ndan_bahceli_yi_kizdiracak_hamle_h28938_daf67.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SİYASET

CHP'den Bahçeli'yi kızdıracak bir adım geldi.

 CHP kurmayları, anayasa değişikliği teklifinin referanduma gitmesi durumunda izleyeceği strateji için MHP'li seçmen üzerinden çalışmaya başladı.
CHP Anayasa teklifinin referanduma gitmesi ihtimaline karşı MHP tabanını araştırdı ve MHP'lilerden oy alma stratejisi geliştirdi.

MHP tabanının önemli bir bölümünün teklife olumlu bakmadığını düşenen CHP kurmayları, MHP tabanını analiz etmeye başladı.

MHP'NİN YÜKSEK OY ALDIĞI İLLERE YOĞUNLAŞILACAK

Milliyet'ten Meriç Tafolar'ın haberine göre, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na sunulan raporlarlarda MHP'nin yüksek oy aldığı, Adana, Mersin, Antalya ve Manisa'nın da bulunduğu Ege ve Akdeniz bölgeleri ile İstanbul ve Ankara gibi büyükşehirlerde MHP seçmeninin ikinci parti tercihinin CHP; İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerinde ise MHP seçmeninin ikinci oy tercihinin AK Parti olduğu tespitini yapan CHP, referandum sürecinde bölgeler arası farklılıklar içerecek söylem geliştirecek.

Kılıçdaroğlu, Anayasa Komisyonu'ndaki CHP'li üyelere ve kurmaylarına içtüzükten kaynaklanan tüm hakları kullanma talimatı verdi.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Anayasa Komisyonu'ndaki tartışmalar çerçevesinde kabul ettiği kurmaylarına, “Görüşmelerde içtüzükten kaynaklanan tüm haklarımızı kullanacağız” talimatı verdiği belirtiliyor.

Kılıçdaroğlu'nun kurmaylarına, "Yarınki (bugünkü) görüşmelerde içtüzükten kaynaklanan tüm haklarınızı kullanın" talimatı verdiği belirtildi. Alınan bilgilere göre Kılıçdaroğlu, "Maddeler üzerinde önerge vererek, teklife meşruiyet kazandırmayacağız ancak her bir madde üzerinde konuşarak tarihe not düşmeye devam edeceğiz. Sağduyumuzu koruyacağız" ifadesini kullandığı öğrenildi.

Kılıçdaroğlu, 21 maddelik anayasa değişikliği teklifine ilişkin teklifin tümü üzerinde görüşmeler tamamlanmadan, yeterlilik önergesiyle maddelere geçilmesine karar verilmesi üzerine dün kurmaylarıyla bir araya gelmişti.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.