Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Kılıçdaroğlu'ndan flaş ifadeler! Bakın koalisyon neden kurulamamış
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Kılıçdaroğlu'ndan flaş ifadeler! Bakın koalisyon neden kurulamamış


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/10/kilicdaroglu_ndan_flas_ifadeler_bakin_koalisyon_neden_kurulamamis_h2011_bd5ba.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SİYASET

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu 7 Haziran seçimlerinden sonra neden koalisyonun kurulamadığını açıkladı. CHP liderine göre koalisyon kurulamamasının nedeni Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istekleriydi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu 7 Haziran seçimlerinden sonraki koalisyon görüşmeleriyle ilgili detaylı bilgiler paylaştı. Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine “bana ve aileme dokunmama güvencesi ver” mesajını gönderdiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu bu meselenin yargının konusu olduğunu bu yüzden garanti veremeyeceğini söyledi. Kılıçdaroğlu’na göre koalisyon bu yüzden kurulamadı.

KAMPANYADA KULLANALIM MI?

CHP’liler Kemal Kılıçdaroğlu’na 7 Haziran seçimleri için yapılan kampanyada Erdoğan’ın bu isteğini kullanalım mı sorusuna “kullanmayın” yanıtı verdi.

DAVUTOĞLU’NA SÖYLEDİKLERİM ANINDA ERDOĞAN’A GİTTİ

Kılıçdaroğlu koalisyon görüşmeleri sırasında Davutoğlu’na söylediği “17 – 25 Aralık dosyalarını meclise getiren olursa buna destek oluruz ve Cumhurbaşkanı’na giden örtülü ödeneğin alınması konusunda bir girişim olursa buna destek oluruz” sözlerinin aynı günün akşamı Erdoğan’ın kulağına gittiğini ve koalisyonu bu nedenlerle kurulamadığını söyledi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.