Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Perinçek'in partisinden çöpçatanlık teklifi!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Perinçek'in partisinden çöpçatanlık teklifi!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/10/perincek_in_partisinden_copcatanlik_teklifi_h2020_079a6.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SİYASET

Doğu Perinçek liderliğindeki Vatan Partisi'nden hükümete 'çöpçatanlık' teklifi geldi! Partinin Genel Başkan Yardımcısı Yunus Soner, talep olduğu taktirde Ankara ile Şam'ın arasını yapabileceklerini söyledi.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yunus Soner’den ilginç bir teklif geldi. Soner hükümetin talep etmesi durumunda Şam yönetimi ile Ankara arasında aracılık yapabileceklerini söyledi.

RUSYA’YA TAM DESTEK

Sputnik’e açıklamalar yapan Soner, Rusya’nın Suriye’de başlattığı hava operasyonunu “ABD’nin Suriye’yi bölme girişiminin zayıflaması”olarak yorumladı. Soner Amerika’nın Türkiye’nin güneyinde bir Kürt koridoru yapmaya çalıştığını bu yüzden Suriye’nin bütünlüğünden yana olan Moskova yönetimini desteklediklerini belirtti.

ARACILIK YAPABİLİRİZ

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yunus Soner Ankara yönetimini Suriye politikası konusunda uyardı. Türkiye’nin Suriye düşmanı politikalardan vazgeçip Esed’le işbirliği yapması gerektiğini söyledi.

Soner, eğer talep olursa Türkiye ile Suriye arasında aracılık yapabileceklerini de belirtti. Suriye’de savaşın patlak verdiği günden beri bunun için çalıştıklarını söyleyen Soner hükümetin böyle bir taleple gelmesinin şimdilik zor olduğunu ancak hükümeti buna zorlamak gerektirdiğini de sözlerine ekledi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.