Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
'Türkiye AB anlaşmalarını askıya alabilir'
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

'Türkiye AB anlaşmalarını askıya alabilir'


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/05/turkiye_ab_anlasmalarini_askiya_alabilir_h25381_5c9bb.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SİYASET

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, AB çifte standarda devam ederse Türkiye'nin Gümrük Birliği dahil Avrupa Birliği ile her türlü anlaşmayı askıya alabileceğini söyledi.

Yiğit Bulut, TRT Haber'de canlı yayımlanan konuşmasında Türkiye'nin mültecilerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğini belirterek, "Onlardan (AB) hiç bir beklentimiz yok. Çifte standart uygulamaya devam etsinler. Türk vatandaşlarına verdikleri sözleri tutmamaya devam etsinler. Fakat şunu bilsinler ki onlar bu tavırları devam ettiği sürece, Türkiye'nin de yakında çok radikal kararları ortaya çıkacaktır" dedi ve ekledi: "Türkiye radikal bir şekilde her türlü (AB ile) anlaşmaları askıya alabilir. Türkiye'de Gümrük Birliği anlaşması da dahil, Gümrük Birliği rejimi de dahil AB ile bütün ilişkileri tekrar gözden geçirebilir. Geri kabul anlaşmaları, diğer tüm anlaşmaları askıya alabilir. Avrupa sözlerini tutmak zorunda."

'TERÖR TANIMI DEĞİŞMEYECEK'
Bulut, Türkiye'nin AB'nin istekleri arasında yer alan terörle mücadele kanunundaki terör tanımını hiç bir şekilde değiştirmeyeceğini de sözlerine ekledi.

'EKONOMİDE DEĞİŞİKLİK OLMAYACAK'
Bulut, "Ekonomi yönetiminde kim olursa olsun ekonomideki bakış bellidir, bu bakışta değişiklik olmayacaktır" diyerek dünyadaki gelişmelere uygun şekilde Türkiye'nin milli menfaatlerini koruyan her türlü adımı Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya'nın atacağına inandığını söyledi.
Bulut, Türkiye'nin yeni ekonomi modelinin üretime dayanacağını, Türkiye'nin bel kemiklerinden birinin sanayi olacağını kaydetti.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.