Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Uçan tekmeci vekil geri dönüyor!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Uçan tekmeci vekil geri dönüyor!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/09/ucan_tekmeci_vekil_geri_donuyor_h1771_b6447.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SİYASET

AK Partili Abdurrahim Boynukalın'ın 1 Kasım seçimleri için aday gösterilmemesinin ardından mecliste yaşanacak hırçın vekil eksikliğini dolduracak isim belli oldu. Uçan tekme ve küfürleriyle ünlü Zeyit Aslan Tokat 2. sıradan aday gösterildi.


AK Partili Zeyit Aslan TBMM’de HSYK görüşmeleri sırasında Yargıçlar Sendikası Başkanı Ömer Faruk Eminağoğlu’na uçan tekme atmasıyla ve bol bol küfür etmesiyle adından söz ettirmişti.


İşte o eski vekil TBMM’ye geri dönüyor. AK Parti 1 Kasım seçimleri için Aslan’ı yeniden aday gösterdi. Tokat 2. sıradan aday gösterilen Zeyit Aslan’ın seçileceği tahmin ediliyor.

 

Aslan bütçe görüşmeleri sırasında CHP’li Muharrem İnce ve Kamer Genç’e ettiği küfürler ve kadın gazetecilere söylediği “ben sizin bacak aranızı çekip gazeteye bastırsam ahlaksız olurum değil mi?” sözleriyle gündeme taşınmıştı.

 

Zeyid Aslan Yargıçlar Sendikası Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu’na da attığı uçan tekmeyle kendini gündemin zirvesine taşımayı başarmıştı.

 

Aslan “geçici ihraç” talebiyle AK Parti Disiplin Kurulu’na sevk edilmiş ancak ceza almamıştı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.