Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Amedspor kaptanı ölü bulundu!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Amedspor kaptanı ölü bulundu!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2016/12/amedspor_kaptani_olu_bulundu_h28806_bfe26.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SPOR

Bir süredir kayıp olan ve kendisinden haber alınamayan Amedspor kaptanı Şehmus Özer ölü bulundu.

İki gündür yakınlarının ve takım yetkililerinin ulaşamadığı Amedspor (AMED Sportif Faaliyetler) takım kaptanı 36 yaşındaki Şehmus Özer’in cesedi aracının içerisinde uçuruma yuvarlanmış halde bulundu. Özer’in bir düğün için Malatya’dan Mardin’e giderken aracının uçuruma yuvarlanması sonucu öldüğü öğrenildi.


Kendisinden üç gündür haber alınamayan Özer ile ilgili takımın Twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Amedspor Takım Kaptanı Şehmuz Özer’i Trafik Kazasında Kaybettik. Başımız Sağolsun… Güzel İnsan, Koca yürekli Lider,Kaptan. Seni Unutmayacağız Büyük Golcü….”



ŞEHMUS ÖZER KİMDİR?


Erganispor altyapısında futbola başlayan Şehmus, 1998 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma alındı. Genç yaına rağmen as takımda kendine kısa süre içerisinde yer edindi. Erganispor için ilk resmî karşılaşmasına 29 Ağustos 1998 tarihinde Yüksekova Belediyespor’a karşı oynanan 3. Lig karşılaşmasında çıktı. Buradan Yeni Malatyaspor’a ardındanda Malatyaspor’a transfer oldu. Malatyaspor’la ilk sezonunda Türkiye 1. Ligi Play-off Şampiyonluğunu kazanıp Süper Lig’e yükselmeyi başardı. Süper Lig’de dört karşılaşmada görev aldıktan sonra sezon sonuna kadar 1. Lig ekiplerinden Kayserispor’a kiralandı. Sezon sonu Gümüşhanespor’a transfer oldu ve bir sezon sonra Mardinspor’a geçti. Burada dört sezon düzenli olarak ilk onbirde görev aldı ve 119 lig karşılaşmasında 43 gol kaydetti.

2007-08 sezonunda İzmir ekiplerinden Karşıyaka’da, 2008-2010 yılları arasında da Altay için oynadı. 2010-11 sezonunda 1. Lig takımı Mersin İdman Yurdu’na transfer oldu. Mersin İdman Yurdu’yla sezon sonu 1. Lig şampiyonluğu yaşayıp tekrar Süper Lig’e yükselmeyi başardı. Ancak, Süper Lig kadrosunda düşünülmediği için sezon sonunda serbest bırakıldı.

Bunun üzerine 2011-12 sezonunun yaz transfer döneminde 1. Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor’a transfer oldu. Akhisar Belediyespor’la Bank Asya 1. Lig’de şampiyonluk yaşayan Şehmus, 2012-2013 sezonu yaz transferinde PTT 1. Lig’e yükselen yeni takımlardan biri olan Şanlıurfaspor’a transfer oldu. 2013-2014 sezonunda eski takımı olan Altay’a dönüş yapan futbolcu, son olarak memleketi olan Diyarbakır takımlarından Amed spor kulübünde oynuyordu.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.