Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Cimbom şeytanın bacağını kırdı! Zorlu deplasmandan 3 puanla ayrıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Cimbom şeytanın bacağını kırdı! Zorlu deplasmandan 3 puanla ayrıldı


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/09/cimbom_seytanin_bacagini_kirdi_zorlu_deplasmandan_3_puanla_ayrildi_h1767_cb6bf.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SPOR

Galatasaray şeytanın bacağını ligin 5. haftasında kırdı. Aslan lige çok iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor'la deplasmanda karşılaştı. Tempolu geçen maçta sarı kırmızılı ekip M'bia'nın kendi kalesine attığı golle maçı 1-0 kazandı. Galatasaray böylelikle çok kritik bir üç puan almış oldu.

Spor Toto Süper Lig’de 5. hafta’da çok kritik bir maç oynandı. Galatasaray deplasmanda Trabzonspor ile karşılaştı. Lige iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor’un aksine Galatasaray için hem ligde hem de Avrupa’da işler iyi gitmiyordu. Aslan’ın mutlaka 3 puan alması gerekiyordu. Ve Galatasaray şeytanın bacağını Trabzon deplasmanında kırmayı başardı. Bordo mavili rakibini 1-0 yenen Cimbom puanını 8’e yükseltti.

KADROLAR

Galatasaray Avni Aker’e Atletico Madrid maçınına göre 3 farklı oyuncuyla çıktı. Kart cezalısı Selçuk İnan, kadroya alınmayan Emre Çolak ve yedek kulübesinde oturan Sabri Sarıoğlu...

Trabzonspor’da ise Alman futbolcu Marko Marin ilk kez 11’de başladı. Marin’in formayı kapmasıyla Yusuf Erdoğan yedek kulübesine çekildi.

GOL 82. DAKİKADA GELDİ

Özellikle 2. yarıda çok tempolu geçen maçta top bir o kaleye bir bu kaleye gitti. Trabzonspor sayısız gol pozisyonundan yararlanamadı. Galatasaray ise Sinan Gümüş’le gole çok yaklaştı. Sinan topu direğe nişanladı.

82. dakikada Bilal Kısa’nın serbest vuruşunda top karambolde Trabzonsporlu M’bia’ya çarptı ve ağlara gitti. Bu golle Galatasaray 1-0 öne geçti. Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca Sarı kırmızılı ekip maçtan 3 puanla ayrıldı.

ASLAN KÖTÜ GİDİŞE DUR DEDİ

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’ne çok kötü başlayan Galatasaray bu galibiyetle kötü gidişe dur dedi. Aslan puanını 8’e çıkartırken Trabzonspor 10 puanda kaldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.