Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Fenerbahçe'nin eski futbolcusu tutuklandı
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu tutuklandı


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/12/fenerbahce_nin_eski_futbolcusu_tutuklandi_h6222_36fb0.Jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SPOR

Bir dönem Fenerbahçe'de oynayan, Sivasspor, Elazığspor gibi takımların formasını giyen Fabio Bilica Guarabira'daki bir yardım kampanyasında tutuklandı.

Futbolu bırakan ve yaşantısına ülkesi Brezilya'da devam eden eski eşine olan nafaka ödemesinde geç kaldığı için uyarı almıştı. Fanatik'in haberine göre Bilica'nın nafaka ödemesinde bir kez daha sorun yaşandı ve eski futbolcu Guarabira'daki bir yardım kampanyasında tutuklandı.

"Gerekli ödemeleri yaptık"
Bilica'nın menajeri "Daha önce mahkemeden uyarı aldık. Biz gerekli ödemeleri yaptık. Ceza almamamız gerekiyordu. Avukatları bekliyoruz. Ödemeleri yaptığına dair belgeleri getirecekler. Şu an bekleme sürecindeyiz." dedi.

4 ay hapis cezasına çarptırılacağı bildirilmişti
8 çocuğu bulunan Bilica'nın eski eşine ödemesi gereken nafakada yaşanan herhangi bir sıkıntı da 4 ay hapis cezasına mahkum edileceği mahkeme tarafından bildirilmişti.

Serbest bırakıldı

Brezilyalı'nın avukatları karakola giderek, ödeme yapıldığına dair belgeleri getirdiler. Bilica, ödeme yaptığını kanıtlandıktan sonra serbest bırakıldı. Fenerbahçe'nin eski futbolcusu, nafakada bir sorun yaşadığı takdirde 4 aylık hapis cezasına çarptırılacak.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.