Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Fenerbahçe'ye beraberlik yetti! Kanarya tur atladı! (Fenerbahçe 1-1 Celtic)
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Fenerbahçe'ye beraberlik yetti! Kanarya tur atladı! (Fenerbahçe 1-1 Celtic)


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/12/fenerbahce_ye_beraberlik_yetti_kanarya_tur_atladi_fenerbahce_1_1_celtic_mac_ozeti_izle_h5663_60520.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SPOR

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe ile sahasında konuk ettiği Celtic arasında oynanan maç 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde bir üst tura yükseldi.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe ile sahasında konuk ettiği Celtic arasında oynanan maç 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde bir üst tura yükseldi.
Sarı-lacivertliler Diego Ribas'ın direkt olarak kırmızı kart görmesiyle son 22 dakikasını 10 kişi oynadığı maçta Celtic'le Kadıköy'de 1-1 kalarak adını ikinci tura yazdırdı.

Nani ve Kjaer'in kart cezalısı, Van Persie ve Volkan Şen'in de sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadığı maçta sarı-lacivertliler 39. dakikada Lazar Markovic'in golüyle öne geçti.

DİEGO ATILDI
Diego Ribas'ın 68'de rakibine attığı kasti tekme ile sarı lacivertliler çok kritik bir dakikada 10 kişi kaldı. Bu dakikaya kadar varlık gösteremeyen İskoç ekibi, formalite icabı çıktığı maçta 75'te Kris Commons'un golüyle beraberliği yakaladı. Kadıköy'de son 15 dakika çok stresli geçti ancak korkulan olmadı ve hakemin son düdüğüyle Fenerbahçe tur atlayan taraf oldu.

Son haftaya Molde'nin ardından ikinci sırada giren sarı-lacivertliler, tur için yeterli olan 1 puanı aldı ve Avrupa'da yoluna devam etti.

SERİ BAŞI OLAMAYACAK
Grubun diğer maçında Ajax'ın sahasında Molde ile 1-1 berabere kalmasıyla 9 puanla 2. sıradaki yerini koruyan sarı-lacivertliler 2. tur kura çekiminde seri başı olma şansını ise kaybetti.

FENERBAHÇE - CELTIC

STAT: Ülker Stadı
HAKEM: Serge Gumienny
SAAT: 20:00

FENERBAHÇE: Fabiano, Gökhan, Alves, Ba, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Diego, Alper, Markovic, Fernandao
TEKNİK DİREKTÖR: Vitor Pereira

CELTIC: Gordon, Lustig, Boyata, Simunovic, Tierney, Bitton, Johansen, McGregor, Allan, Armstrong, Nadir Çiftçi
TEKNİK DİREKTÖR: Ronny Deila

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.