Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Galatasaray'a sürpriz isim! O isim takıma geri mi dönüyor?
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Galatasaray'a sürpriz isim! O isim takıma geri mi dönüyor?


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/11/galatasaray_a_surpriz_isim_o_isim_takima_geri_mi_donuyor_h4863_7e0f8.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SPOR

Hamza Hamzaoğlu'dan boşalan teknik direktörlük koltuğunu Mustafa Denizli'nin devralmasının ardından gözler şimdi de Denizli'nin yardımcılarının kim olacağı sorusuna çevrildi.

Hamza Hamzaoğlu'dan boşalan teknik direktörlük koltuğunu Mustafa Denizli'nin devralmasının ardından gözler şimdi de Denizli'nin yardımcılarının kim olacağı sorusuna çevrildi.
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli teknik kadroya Taffarel'i katmıştı. Denizli'nin teknik kadroya bir yabancı ismi daha katmaya hazırlandığı ortaya çıktı. İddialara göre bu isim, Galatasaray taraftarlarının çok sevdiği Harry Kewell.



2008-2011 yılları arasında sarı-kırmızılı formayı giyen yıldız oyuncu kısa sürede Ali Sami Yen'de efsane olmayı başarmış bir isim. Adına besteler yapılan Avustralyalı yıldızın takıma katılmasıyla taraftarda yavaş yavaş kaybolan heyecanın yeniden alevlendirmenin planları yapılıyor.

Futbolu bırakan ve teknik direktörlük kariyerine hazırlanan Kewell İngiltere'de alt yapı hocalığı yapıyor

GALATASARAY YÖNETİMİ BU İDDİAYI YALANLADI

Galatasaray yöneticileri, Twitter'da bir anda TT olan 'Harry Kewell Mustafa Denizli'nin yardımcısı oluyor' iddiasını yalanladı.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.