Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Galatasaray'da Burak Yılmaz şoku! Yıldız oyuncunun futbol hayatı tehlikede!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Galatasaray'da Burak Yılmaz şoku! Yıldız oyuncunun futbol hayatı tehlikede!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/12/galatasaray_da_burak_yilmaz_soku_yildiz_oyuncunun_futbol_hayati_tehlikede_h5969_05e19.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SPOR

Beşiktaş ile oynanan derbi maçında sakatlanarak oyunu terk eden Burak Yılmaz'ın ilk yarıyı kapattığı açıklandı. Yılmaz'ın sakatlığı ile alakalı son derece önemli bir nokta ortaya çıktı.

Beşiktaş'a 2-1 yenilen Galatasaray, derbinin yanı sıra Burak Yılmaz'ı da kaybetti.
Sol üst adalesinden sakatlanarak 37. dakikada oyundan çıkan golcü oyuncunun ilk yarıyı kapattığı belirtildi. Burak'ın bir kez daha sağ arka baldırından sakatlanması ile ilgili sürpriz bir gerçek ortaya çıktı.

KASLARINDA YAPISAL BOZUKLUK

Burak'ın kas sakatlığının, yorgunluk kaynaklı ve gecikmiş başlangıç tedavi süreci sonrasında kötü duruma geldiği bildirildi. Burak'ta arka kas adalesinde "nöromusküler disfonksiyonu" yaşandığı ve kaslarında yapısal bir bozukluğun meydana geldiği bildirildi.
FUTBOL HAYATI TEHLİKEDE
Burak'ın kas grubundan alınan parçacıklar Almanya'da patolojiye sokuldu. 3 sistem içinde "tam" olarak belirlenen "complete" sakatlık seviyesine yükselen Burak Yılmaz'ın futbol hayatının tehlikede olduğu belirtildi.

SON 1 YILDA 4.KEZ AYNI YERDEN SAKATLANDI

Galatasaray'da bu sezon Chedjou, Selçuk, Carole ve Denayer'in adale sakatlığı yaşaması soru işaretlerini beraberinde getirdi. Burak Yılmaz da son 1 yılda aynı sakatlığı 4. kez yaşarken Denizli'nin konuyla ilgili sağlık heyetinden rapor istediği öğrenildi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.