Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Galatasaray Kazakistan'da iki puan bıraktı!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Galatasaray Kazakistan'da iki puan bıraktı!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/09/galatasaray_kazakistan_da_iki_puan_birakti_h2004_043ee.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SPOR

Şampiyonlar Ligi’ndeki 100. maçına çıkan Galatasaray’ın rakibi Kazakistan’ın Astana ekibiydi. Sarı kırmızılı ekip son dakikalarda yediği golle 2 puandan oldu. Maç 2-2 berabere bitti.

Şampiyonlar Ligi’ndeki 100. maçına çıkan Galatasaray’ın rakibi Kazakistan’ın Astana ekibiydi. Sarı kırmızılı ekip son dakikalarda yediği golle 2 puandan oldu. Maç 2-2 berabere bitti.

İLK GOL BİLAL KISA’DAN GELDİ

Bir süre önce annesini kaybeden Bilal Kısa Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maçında golle tanıştı. 31. dakikada uzaktan muhteşem bir gol kaydetti.

4 GOLDEN 3’Ü KENDİ KALESİNE

Maçın 77. Dakikasında Astana takımı beraberlik golünü Hakan Balta’nın kendi kalesine attığı golle kaydetti. 86. dakikada bu kez Astana kalecisi Eric büyük bir hata yaparak topu kendi kalesine gönderdi. Galatasaray galibiyete çok yaklaştı ancak sonunu getiremedi. 89. dakikada bu kez Carole topu kendi ağlarına gönderdi ve Aslan güçsüz rakibi Astana’dan bir puan alabildi.

PODOLSKİ’YE TEPKİ BÜYÜK

Podolski Galatasaray’ın Astana ile eşleşmesinin belli olmasından sonra Kazak halkıyla dalga geçen “Borat” filminin afişiyle fotoğraf çektirmişti. Bu yüzden top Podolski’ye her geldiğinde tribünlerden uğultular yükseldi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.