Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Gökhan Töre'nin hareketinin sırrı ortaya çıktı!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Gökhan Töre'nin hareketinin sırrı ortaya çıktı!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/12/gokhan_tore_nin_hareketinin_sirri_ortaya_cikti_h5885_7f685.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SPOR

Attığı hayati golle uzun yıllardır derbi kazanmakta zorlanan takımına bu sezonki 2. derbi galibiyetini getiren milli futbolcunun gol sevinci sosyal medyada yeni bir akım başlattı. Peki Gökhan Töre elini yüzüyle kapatarak neden sevindi? İşte o sorunun yanıtı

Attığı hayati golle uzun yıllardır derbi kazanmakta zorlanan takımına bu sezonki 2. derbi galibiyetini getiren milli futbolcunun gol sevinci sosyal medyada yeni bir akım başlattı.
OYUNA GİRDİ GOLÜNÜ ATTI

Maçın 72. dakikasında Ricardo Quaresma’nın yerine oyuna dahil olan Gökhan Töre topla ikinci buluşmasında, 74. dakikada Beşiktaş’a 3 puanı ve liderliği getiren golü attı.

Milli yıldızın bu önemli golü Beşiktaş’a iki açıdan önemli katkı daha yaptı. Siyah beyazlılar bu golle, bu sezon ilk kez geriye düştükleri bir maçı 3 puanla tamamlamayı başardı. Bu golü bir diğer önemli özelliiği ise, uzun zamandır derbi kazanamayan Beşiktaş’ın bu sezonki ikinci derbisinden de galibiyetle ayrılması oldu.

SOSYAL MEDYADA GÖKHAN TÖRE ÇILGINLIĞI

Attığı golle Beşiktaş taraftarını sevince boğan Gökhan Töre’nin gol sevinci sırasında yapıtğı hareket ise yeni bir akım başlattı. Çok sayıda Beşiktaş taraftarı sosyal medyada Töre gibi yüzünü kapatarak çektikleri fotoğraflarını paylaştı.

Beşiktaş formasıyla ilk derbi golünü dün atan milli futbolcu, bugüne kadar oynadığı 8 derbi maçında 605 dakika sahada kaldı ve 1 gol 1 asistlik performans gösterdi. Karşılaşma sonrası siyah beyazlı taraftarların Olimpiyat Stadı’nda Töre’ye büyük sevgi gösterisi vardı.

HAREKETİN SIRRI ORTAYA ÇIKTI


Gökhan'ın gol sevincinin sırrı ortaya çıktı. Yıldız futbolcunun ninesi tarafından çocukken bu şekilde sevildiği öğrenildi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.