Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
İngiliz basınından John Terry hakkında bomba iddia! Fenerbahçe'ye mi transfer olacak?
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

İngiliz basınından John Terry hakkında bomba iddia! Fenerbahçe'ye mi transfer olacak?


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/09/ingiliz_basinindan_john_terry_hakkinda_bomba_iddia_fenerbahce_ye_mi_transfer_olacak_h1995_fbba6.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SPOR

İngiltere Milli Takımı'nın ve Chelsea'nin dünyaca ünlü savunmacısı John Terry'nin gelecek sezon Fenerbahçe formasını giyebileceği iddia ediliyor. İngiliz basınında yer alan haberlere göre sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan John Terry futbol hayatına ya Çin'de ya da Fenerbahçe'de devam edecek.

İngiltere Milli Takımı'nın ve Chelsea'nin dünyaca ünlü savunmacısı John Terry'nin gelecek sezon Fenerbahçe formasını giyebileceği iddia ediliyor.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan John Terry futbol hayatına ya Çin'de ya da Fenerbahçe'de devam edecek.

Aralık ayında 35 yaşına girecek olan tecrübeli defans oyuncu, Robin Van Persie ve Nani gibi Premier League tecrübesi olan yıldızlarla beraber forma giymek istiyor.

Chelsea'deki kariyeri boyunca 672 maça çıkan ve 62 kez rakip fileleri havalandıran Terry'nin gelecek sezon ya Çin'de ya da Türkiye'de Fenerbahçe forması giyeceği iddiası İngiliz basınında geniş yer buldu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.