Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
İngiliz taraftarlardan Fransa halkına jest!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

İngiliz taraftarlardan Fransa halkına jest!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/11/ingiliz_taraftarlardan_fransa_halkina_jest_h4351_cdc81.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SPOR

4 gün önce Paris'te meydana gelen terör saldırısı sonrasında terör tehdidi gölgesinde oynanan İngiltere - Fransa maçı öncesinde taraftarlar teröre karşı birlik, beraberlik ve dayanışma mesajı verdi. Fransa milli marşının söylendiği esnada 90 bin İngiliz taraftarı hep bir ağızdan marşa eşlik ederek Fransa halkına jest yaptı.

Karşılaşmanın yapılacağı Wembley Stadyumu'nun Fransa bayrağının renkleri olan kırmızı, beyaz ve mavi renklerle ışıklandırılması dikkat çekti.

Bu akşam Londra'daki Wembley Stadyumu'nda oynanan İngiltere - Fransa uluslararası dostluk maçı yoğun güvenlik önlemleri altında başladı.

İngiltere polisinin 2012 Londra Olimpiyatları'ndakine benzer güvenlik önlemlerini aldığı maç öncesinde, polis güçlerinin yanı sıra, eğitimli köpekli polisler ve zırhlı kuvvetler görevlendirilirken, havadan da helikopterler güvenliği sağladı.

Saatler öncesinde stadyuma gelmeye başlayan taraftarların bir çoğunun Fransız bayrağı taşıdıkları gözlendi.

Karşılaşma öncesi milli marşlar söylenirken, Fransa milli marşı La Marseillaise'i tribünleri dolduran 90 bin İngiliz hep bir ağızdan söyleyerek Fransa halkına jest yaptı.

Fransa milli marşını birlikte seslendirenler, rakipleri İngiliz taraftarlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Fransa'dan otobüslerle maç için Londra'ya gelen taraftarlar, terör tehdidi alarmına karşı korku yerine sağduyu ve dayanışmanın olması gerektiğini söyledi.

İngiliz taraftarlar İngiltere'nin dünyanın en güvenli ülkelerinden biri olduğunu söylerken, Fransız sporseverler, hiçbir şeyin gözlerini korkutamayacağını belirterek, birlik ve dayanışma mesajı vermek için bu akşam Wembley'de olduklarını dile getirdiler.

Yerel saat ile 20.00'de başlayan maçı izlemeye Prens William ile İngiltere Başbakanı David Cameron da geldi.

Her iki ülkenin milli marşlarının seslendirildiği karşılaşma öncesi Paris'teki saldırılarda hayatını kaybedenler için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Futbolcular da oyun boyunca siyah kol bandı taktı.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.