Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Kara günün en güzel haberi! Milliler'e artık bir puan yetiyor!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Kara günün en güzel haberi! Milliler'e artık bir puan yetiyor!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/10/kara_gunun_en_guzel_haberi_milliler_e_artik_bir_puan_yetiyor_h2151_65831.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SPOR

A Milli Futbol Takımımız mutlak puan parolasıyla çıktı Çek Cumhuriyeti deplasmanından 2-1'lik galibiyetle döndü. Artık play off için salı günü İzlanda'dan alınacak bir puan yeterli olacak.

A Milli Futbol Takımımız, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası için mutlak puan almak zorunda olduğu Çek Cumhuriyeti deplasmanına çıktı.

KİLİDİ PENALTI GOLÜ AÇTI

İlk yarıda Türkiye için işler iyi gitmedi. Ancak milli takım ikinci yarının 62. dakikasında Serdar Aziz’in düşürülmesiyle penaltı kazandı. Selçuk İnan kaleciyi ters köşeye yatırıp düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Milliler 1-0 öne geçti.

ARDA VE HAKAN SAHNEDE

79. dakikada Arda Turan’ın milimetrik pasında ceza sahası içinde topla buluşan Hakan Çalhanoğlu düzgün bir vuruşla topu 2. kez ağlara gönderdi.

1 PUAN YETİYOR

Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca A Milli Takım, Çek Cumhuriyetini deplasmanda 2-0 yenerek büyük bir avantajın kazandı. 3 gün sonra, Salı günü Konya’da grup lideri İzlanda’yı ağırlayacak olan milliler 1 puan aldığı taktirde gruptan 3. olarak çıkıp play off oynamaya hak kazanacak. Hollanda ise Avrupa Kupası hayallerine veda etmiş olacak.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.