Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Kartal kayıplarda! Siyah beyazlı ekip 1 puana razı oldu
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Kartal kayıplarda! Siyah beyazlı ekip 1 puana razı oldu


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/09/kartal_kayiplarda_siyah_beyazli_ekip_1_puana_razi_oldu_h1823_202e2.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SPOR

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasının kapanış maçında Beşiktaş kritik bir deplasmana çıktı. Ancak Ankara havası Beşiktaş’a yaramadı. Mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasının kapanış maçında Beşiktaş kritik bir deplasmana çıktı. Ancak Ankara havası Beşiktaş’a yaramadı. Mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

 

TOSİC TOPU KENDİ AĞLARINA GÖNDERDİ

 

Maçın 23. dakikasında çok ilginç bir pozisyon yaşandı. Beşiktaş’ın Gençlerbirliği’nden transferi Dusco Tosic ters bir kafa vuruşuyla topu kendi ağlarına yolladı. Böylelikle eski takımın 1-0 öne geçirmiş oldu.

 

GÖKHAN TÖRE TAKIMINI ÖNE GEÇİRDİ

 

Beşiktaş’a beraberliği getiren gol 67. dakikada geldi. Cenk Tosun’un asistini Gökhan Töre ağlara gönderdi. Böylelikle hem Beşiktaş’ın beraberlik golünü hem de takımının lig tarihindeki 3000. golünü atmış oldu.

 

İLERLEYEN DAKİKALARDA GOL OLMADI

 

Beşiktaş galibiyet golünü bulmak için rakip kaleye üst üste akınlar düzenledi. Ama Gençlerbirliğinin İsveçli kalecisi Johannes Hopf kalesinde adeta devleşti ve gole geçit vermedi.

 

BEŞİKTAŞ İLK BERABERLİĞİNİ ALDI

 

Maç 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. Ligde şimdiye kadar 3 galibiyet 1’de mağlubiyet alan siyah beyazlı ekip ligteki ilk beraberliğini almış oldu.Beşiktaş puanını 10’a yükseltirip lider Fenerbahçe’nin arkasında 2. sırada yer alırken ken Gençlerbirliği ise 4. puanını aldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.