Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Ronaldo PSG'ye transfer olacak mı? İşte o iddiaları güçlendiren mesaj!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Ronaldo PSG'ye transfer olacak mı? İşte o iddiaları güçlendiren mesaj!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/11/ronaldo_psg_ye_transfer_olacak_mi_iste_o_iddialari_guclendiren_mesaj_h4878_fde43.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SPOR

Son günlerde adı PSG ile anılan Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo'ya bir mesaj yollayan Di Maria'nın "Yakında Dostum" şeklinde attığı mesaj Ronaldo'nun PSG'ye geçeceği iddialarını güçlendirdi. Peki Cristiano Ronaldo PSG'ye gidecek mi?

Real Madrid'in kötü gidişi ve yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun kulüpte mutsuz olduğu iddiaları günlerdir konuşuluyordu. Bu nedenle Ronaldo'nun Fransız kulübü Paris Saint German'e (PSG) transfer olacağı iddia edilmişti.
Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid-PSG eşleşmeleri sırasında Ronaldo ve PSG teknik direktörü Blanc arasındaki yakınlık dikkat çekmişti.



O iddiaları güçlendiren şey ise bu gece gerçekleşti.
Ronaldo'nun eski takım arkadaşı PSG'li Arjantinli Angel Di Maria sosyal medya hesabına Ronaldo'yla fotoğrafını paylaşarak 107 milyon takipçisi bulunan Cristiano Ronaldo'yu etiketledi.

Di Maria, kendisi adına doğrulanmış bir Facebook sayfasından Cristiano Ronaldo ile bir fotoğrafını paylaşıp, "Yakında Dostum..."
olan İngilizce "Soon my friend" ifadesini ekledi.
Kimisi Di Maria'nın Real Madrid'e geri döneceğini söylese de günlerdir Ronaldo'nun PSG'ye tansfer dedikodularının konuşulduğu spor gündeminde bu durumun daha çok Ronaldo'yla ilgili olduğu yorumları yapıldı.

İşte o mesaj:




Angel Di Maria, Temmuz 2015'te Real Madrid'den ayrılarak yaklaşık 50 milyon avro karşılığında PSG'ye transfer olmuş ve 4 yıllık sözleşme imzalamıştı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.