Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Samsun Basınından Ümit Özat'a büyük ayıp!
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Samsun Basınından Ümit Özat'a büyük ayıp!


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/12/samsun_basinindan_umit_ozat_a_buyuk_ayip_h6258_ee11b.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SPOR

Samsunspor'un antrenmanlarını kapatan Ümit Özat'ı peş peşe eylemlerle protesto eden Samsun yerel basını bu kez fazla abarttı.

Yeni Malatyaspor maçı sonrası bir gazete, 'Samsunspor komada' başlığını attı ve ameliyat masasında yatan bir bir hastanın kafa bölümüne Özat'ın kafasını yerleştirdi. Ümit Özat, 2008 yılında Köln'de futbol oynarken sahada kalp krizi geçirmişti.
Samsun yerel basınının Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat'a olan öfkesi bitmek bilmiyor.

Maç sonraları yapılan rejenerasyon antrenmanlarına katılmadığı için kendisini eleştiren yerel medyaya tepki olarak antrenmanları basına kapatan Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat ile Samsunlu gazeteciler arasındaki gerginlik tehlikeli boyutlara ulaştı.


SEREMONİDE SIRTLARINI ÜMİT ÖZAT'A DÖNDÜRDÜLER
Özat'ı protesto için peş peşe eylemler yapan gazeteciler ilk olarak; 14 Eylül'deki Balıkesirspor maçı öncesi İstiklal Marşı okunduğu sırada Samsunspor yedek kulübesinin önüne gelerek fotoğraf makinelerini bıraktı ve sırtlarını Özat'a döndü.



BASIN TOPLANTISINI TERK ETTİLER
Samsunlu gazeteciler geçtiğimiz pazar günü oynanan Yeni Malatyaspor maçından sonra da, Ümit Özat'ın Futbol Federasyonu kuralları gereği yaptığı basın toplantısını terk etti. Özat da geri adım atmadı ve takımın başında olduğu sürece gazetecilere antrenmanlara almayacağını yineledi.

Samsun basını Ümit Özat'ı protesto etti

0-0 sona eren Yeni Malatyaspor karşılaşması sonrası yerel bir gazetenin yaptığı fotomontajlı kapak ise 'bu kadarı da ayıp' dedirtti.

Hatırlanacağı üzere Ümit Özat, 2008 yılında Almanya'nın Köln takımında futbol oynarken, sahada kalp krizi geçirmiş ve sonrasında futbolu bırakmak zorunda kalmıştı.

Samsun'daki yerel gazetenin kapağında ise, ameliyat masasında şok tedavisi uygulanan bir hastanın başına Ümit Özat'ın kafası yerleştirildi ve "Samsunspor komada" başlığı atıldı. 

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.