Notice: Undefined index: url in /home/komplohaber.com/public_html/_phpfastcache.php on line 22

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/komplohaber.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: gazetemansetleri in /home/komplohaber.com/public_html/plugins/gazeteler/ayarlar.php on line 32
Sneijder'den çarpıcı açıklamalar! ''Hamza hocayı...''
Notice: Undefined variable: string in /home/komplohaber.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Haberler, Komplolar, Komplo Teorileri

Sneijder'den çarpıcı açıklamalar! ''Hamza hocayı...''


Warning: getimagesize(https://www.komplohaber.com/images/resize/100/625x325/haberler/2015/11/sneijder_den_carpici_aciklamalar_hamza_hocayi_h4721_b7fd5.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 29
SPOR

Galatasaray'ın Antalyaspor ile kendi evinde 3-3 berabere kaldığı maçın ardından takımın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, alınan beraberlik ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Antalyaspor ile oynadığı maçın ardından Wesley Sneijder kısa bir değerlendirmede bulundu. Sneijder, özeleştirilerde bulunurken, daha iyi olmaları gerektiğini dile getirdi.

"Ne söyleyebiliriz? Fazla söyleyecek bir şey yok, 3 kere öne geçiyorsunuz sonra puan veriyorsunuz. Bunun sorumluluğunu takım olarak almamız gerekiyor.

Sebebi çok basit; antrenmanlarda çalışmamız lazım. Defansı nasıl yapacağınızı, ofansı nasıl yapacağınızı çalışmanız lazım. Bunun sorumluluğunu herkesin üzerine alması gerekiyor. Kesinlikle bireysel değil. Kafa yormamız, daha iyi çalışmamız gerekiyor.

Yaptığım yorumları kimse yanlış anlamasın, Hamza hocayı suçlamıyorum. Çok iyi işler çıkardı, kesinlikle eleştiriyi hak etmiyor. Atak yaparken defansı daha üst seviyeye getirmeliyiz. Sorunumuz öne geçtikten sonra kalemizi koruyamamız. Öne geçiyoruz, gol yiyoruz. Reaksiyon vermek için gol yememiz gerekiyor."

Notice: Undefined index: video_resim in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/komplohaber.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.